“Rīgas satiksme” aicina darbiniekus novērst aģitāciju • IR.lv

“Rīgas satiksme” aicina darbiniekus novērst aģitāciju

19
Kristaps Kuhaļskis, F64

Bemhens: mums nav pieņemams, ka sabiedriskajā transportā notiek aģitācija

Rīgas sabiedriskā transporta uzņēmumam "Rīgas satiksme" (RS) nav pieņemama prakse, ka sabiedriskajā transportā notiek priekšvēlēšanu aģitācija, un tā aicinājusi savus darbiniekus par šādiem gadījumiem ziņot vai tos mēģināt novērst, piektdien intervijā Latvijas Radio uzņēmuma vadītāja Leona Bemhena teikto citē BNS.

Bemhens atzina, ka uzņēmums saņēmis pasažieru sūdzības par priekšvēlēšanu aģitāciju 17.maršruta trolejbusā un, tā kā RS nav pieņemama šāda prakse, par to ziņots pašvaldības policijai.

"Pirmām kārtām šāda reklāma sabiedriskajā transportā Rīgā nav atļauta. Līdz ar to mēs uzskatām, ka tas ir sabiedriskās kārtības noteikumu pārkāpums, un tāpēc arī vērsāmies policijā," paskaidroja Bemhens.

Viņš gan arī atzina, ka uzņēmumam nemaz nav lielu iespēju no šādiem gadījumiem izvairīties vai tos iespaidot. "Dabīgi, ka esam brīdinājuši savus darbiniekus, šajā gadījumā vadītājus, lai par šādiem gadījumiem ziņo vai, ja viņi ir tieši aculiecinieki, mēģina novērst šādus gadījumus," norādīja RS vadītājs.

Komentāri (19)

andris902 27.08.2010. 20.12

…un kur problēma?….transportlīdzekļa vadītājs galapunktā izstaigā salonu un novāc aģitācijas un reklāmmateriālus…vai Bemhena kungam sagādā grūtības izdot rīkojumu šādas darbības veikšanai?…

+13
-2
Atbildēt

1

    kenzoo > andris902 28.08.2010. 15.11

    Papildus darbs darbiniekiem, kas arī būtu papildus jāapmaksā…
    Vadītāja darbs ir vadīt, nevis vēl atpūtas laikā salonu tīrīt. Ja atstāj materiālus, vai tā nav RS transportlīdzekļa piemēslošana?

    +1
    0
    Atbildēt

    0

photocom 27.08.2010. 19.05

Dabīgi, ka esam brīdinājuši savus darbiniekus, šajā gadījumā vadītājus, lai par šādiem gadījumiem ziņo vai, ja viņi ir tieši acu liecinieki, mēģina novērst šādus gadījumus,” norādīja RS vadītājs.
===
Dabistiski benhem
šoferim par katru noķerto 50 lašu prēmiju fiksi izķers
bet tu jau niluškiniem lokies un neķersi tā kā nemuldi !

+10
0
Atbildēt

0

archoftriumph 27.08.2010. 20.10

man joprojaam atminjaa kaa tu, benhem, izlocijies kad piekjeera tavu soferi tirgojam degvielu. normaalaa valastii tu jau sen buutu bezdarbniekos. redzams ka kaads tevi piesedz, un pa nopietnam :(

+11
-1
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu