Līgo diena bez lietus nepaies • IR.lv

Līgo diena bez lietus nepaies

7
Elmārs Rudzītis, F64

Jāņu dienu gan sola saulainu un bez lietus

Līgo dienā Latvijā gaidāms mainīgs mākoņu daudzums, vietām, galvenokārt dienvidaustrumu rajonos, būšot īslaicīgs lietus. Pūtīs ziemeļaustrumu, ziemeļu vējš ar ātrumu 3 līdz 7 metri sekundē. Gaisa temperatūra naktī būs +11, +16 grādi, bet dienā gaiss iesils līdz +20, +25 grādiem.

Jāņu dienā un 25.jūnijā Latvijā lietus mitēsies un spīdēs saule. No dienvidaustrumiem ieplūdīs siltāka gaisa masa un tādēļ gaisa temperatūra paaugstināsies naktī līdz +12, +19 grādiem, savukārt dienā gaiss iesils līdz +23, +29 grādiem. Tikai jūras piekrastē gaisa temperatūra būs par dažiem grādiem zemāka.

Nākamās nedēļas nogalē atkal vietām īslaicīgi līs, iespējams arī pērkona negaiss. Vējš iegriezīsies no ziemeļrietumiem un rietumiem, un svētdien brāzmās pastiprināsies līdz 15-16 metriem sekundē. Tā rezultātā gaisa temperatūra pakāpeniski pazemināsies par trim līdz sešiem grādiem.

.

Komentāri (7)

mary75 20.06.2010. 15.46

Ne par tēmu, bet, vai par tām laika prognozēm, utt., ir tik svarīgi?
Kaut kā pat Ir papīra versijā neredzu daudz ko, kas patreiz ir ļoti svarīgs un piem., kas īsti notiek Kirgīzija?
Vai arī domājiet, ka tas mūsu provincē nevienu neinteresē?
Vismaz, būtu ko interesantu pārpublicējuši, vai, nevis te par to, kāds būs laikas, utt.

+1
0
Atbildēt

0

itommy_ 20.06.2010. 16.16

Man jau arī gribas ko lielu. Citādi par tām prognozēm – a varbūt līs, a varbūt nelīs – a pie vienas vietas, ja alus pietiek, vai labāk šņabis. Gribētos jau lasīt ko saprātīgu. Tā, lai i tēma nozīmīga, i akadēmiskais pamatojums būtu, i cilvēks, kas to apraksta vai izstāsta – zinošs. Grāmatvedi Lācīti mēs jau tāpat zilajā ekrānā ik dienas redzam, to lieku reizi atgremot nav vajadzīgs. Bet ja trāpās kāds patiešām labs ekonomists, kurš turklāt beidzot vienreiz spēj izklāstīt ko līdzīgu programmai, kā Latviju izvilkt no ekonomiskās bedres – tad tādi raksti mums ir vajadzīgi.

+1
0
Atbildēt

0

anitam 20.06.2010. 17.40

Man gan prieks, ka publicējāt kaut ko par laiku kāds būs jāņos. PALDIES! :)

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu