Ievērojami jaunumi • IR.lv

Ievērojami jaunumi

Jānis Vēvers

Ko moderns tehnoloģiju fans vēl varētu vēlēties vasarīgā dienā? 

Pārsteigums zem ekrāna

Huawei Watch Buds
Pārsteigt patērētāju mūsdienās kļūst aizvien grūtāk. Tomēr tehnoloģiju milzim Huawei izdevās izvilināt ne viena vien rūdīta «dzelžu» entuziasta pārsteiguma izsaucienu, izrādot viedpulksteni Watch Buds. Vizuāli tas no daudziem līdziniekiem atšķiras vienīgi ar netipiski biezo korpusu, taču dziļi tajā slēpjas pārsteigums. Izliekto 1,43 collu AMOLED ekrānu var atvērt gluži kā vāku, un zem tā slēpjas… pilnvērtīgas bezvadu austiņas. Mazas un tikai četrus gramus smagas, turklāt ar vienu uzlādi darbojas 3—4 stundas. Mazie ieauši pie vāciņa turas ar magnētiem un vienlaikus saņem enerģiju no pulksteņa baterijas.

Pulkstenis pieejams divās versijās — ar tumšāku korpusu un melnu siksniņu vai gaišāku, sudrabotu nerūsējošā tērauda un haki krāsas siksniņu. Tas nodrošina līdzīgās Huawei ierīcēs redzētās fizisko aktivitāšu un veselības uzraudzības funkcijas, to skaitā pulsa un skābekļa piesātinājuma mērījumu, kā arī miega kvalitātes un stresa izvērtējumu. Ar 66 gramus smagā pulksteņa starpniecību var uzturēt telefonsarunu un ziņojumapmaiņu, ja tuvumā ir piesaistītais viedtelefons, kā arī kontrolēt mūzikas atskaņotāju. 

Aptuveni 520 eiro vērtā pulksteņa un austiņu kombinācija nozarē jau novērtēta ar 2023. gada iF dizaina balvu. 

Pārcieš triecienu un zonas pazušanu

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu