VIDEO: Tiesnesis, kurš slēpjas • IR.lv

VIDEO: Tiesnesis, kurš slēpjas

1
Tiesnesis Raimonds Buls pielika pūles, lai izvairītos no Ir jautājumiem un foto vai video fiksēšanas. Tomēr Ir izdevās noslēpumaino valsts amatpersonu nobildēt viņa darba vietā Jūrmalas tiesas zālē. Foto — Picture Agency
Indra Sprance

Vai tā ir nekompetence, paviršība vai iespējama korupcija – tādu jautājumu uzdod žurnāls Ir pēc vairāk nekā 800 “ceļojošu” uzņēmumu pirms to maksātnespējas vai tiesiskās aizsardzības izpētes septiņu gadu laikā kopš krīzes sākuma. Interesanti, ka lietas par uzņēmumiem ar miljoniem lielām saistībām nonākušas pārsvarā pie dažiem tiesnešiem, no kuru lēmuma bija atkarīga to “dzīvotspēja”. Rekordists šādu lietu izskatīšanā ir Rīgas rajona tiesas tiesnesis Raimonds Buls, kura lēmumus šādās lietās 12 reizes noprotestēja Augstākā tiesa kā nelikumīgus un visus atcēla.

Tiesnesis Buls no žurnāla slapstās ilgu laiku un neatbild uz jautājumiem. Žurnāliste netika ielaista pat atklātā tiesas sēdē, jo Bula sekretāre žurnālistu deguna priekšā aizslēdza durvis. Kas ir slēpjams tiesnesim Bulam?

Kā žurnāls “Ir” devās intervēt tiesnesi Raimondu Bulu, noskatieties video.

Vairāk lasiet šeit.

Komentāri (1)

tonijs 02.12.2017. 21.53

Dāmas tik pašaizliedzīgi sargā Bula kungu no žurnālistiem, ka domājams ir no viņa uzpirktas- Dubkēvičai Buls ir uzdāvinājis lūpu krāsu, bet tai otrai meitenei- košļenes.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu