Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

8
Mīlestības savienotās valstis
Kristīne Simsone

oooo Mīlestības savienotās valstis / Zjednoczone stany miłości. Spēcīga poļu režisora Tomaša Vasiļevska veidota drāma, kas saauž 90. gadu «jaunās ēras sākuma» elpu ar četru sieviešu rūgtajiem dzīvesstāstiem. Režisors laikmeta autentiskumu pasniedz vizuāli stilizētu – ieturētā, vēsā tonalitātē, kas emocionāli pastiprina drūmo gaisotni un spēcīgi iedarbojas uz skatītāju. Viens no būtiskākajiem pēdējo gadu poļu kinodarbiem, kurā skaudrs reālisms apvienots ar kinematogrāfisku iznesību. Kinoteātrī Kino Bize no 20. janvāra.

Zelts / Gold. Zeltraču sāga 90. gadu stilistikā, kurā galveno lomu spēlē Metjū Makonahijs. Viņa izskats atkal ir piedzīvojis pārmaiņas, un šoreiz aktieris atveido neveiksmīgu biznesmeni «lielās iespējas» meklējumos. Korporatīvā drāma un daļēji patiesos notikumos balstīts stāsts par fiktīvām zelta atradnēm Indonēzijas džungļos. Neesmu redzējusi. Kino no 27. janvāra.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu