Atbildība • IR.lv

Atbildība

3
Nellija Ločmele

 

Četri burti KNAB ņirb virsrakstos – te līdz ar slepeniem dokumentiem pazūd biroja priekšnieka darbspējas, te izmeklētāji izkrata Jūrmalas domi, kur korupcija nebeidz zaļot jebkurā politiskajā sezonā. Arī mēs šajā numurā KNAB vārdu lokām, bet ar tālredzīgāku skatu – iepazīstinot ar kandidātiem, kuri pieteikušies vadīt biroju nākamos piecus gadus. Publiski zināmi trīs Streļčenoka konkurenti. Atbildība liela. Vētīšanu nav gudri atlikt uz pēdējo brīdi, jo KNAB konkurss nekādi nevar beigties ar tik veiksmīgu pēdējā brīža piedāvājumu kā nupat šonedēļ Igaunijas prezidenta vēlēšanas.

Par atbildību atgādina arī mūsu šā numura varone Inga Gaile. Nespēja atklāti runāt par sāpīgiem jautājumiem kā tautas, tā personīgajā vēsturē savaņģo cilvēkus. Brīvība prasa piepūli. Vienalga, vai tas ir neērts jautājums dzīvesbiedram, politisks protests ielās vai personiska apņemšanās – nemeklēt elkus, kas pateiks priekšā, kā dzīvot. 

 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu