Trešdien sākas pirmie "Vislatvijas Kino svētki" • IR.lv

Trešdien sākas pirmie “Vislatvijas Kino svētki”

26
NULL

13 kinoteātros visā Latvijā vairāk nekā 600 kino seansos tiks izrādītas 42 filmas

No 24. līdz 26.septembrim Rīgā un citur Latvijā notiks “Vislatvijas Kino svētki”, raksta aģentūra LETA. “Vislatvijas Kino svētkos” 13 kinoteātros visā Latvijā vairāk nekā 600 kino seansos tiks izrādītas 42 filmas. 

Svētkos varēs noskatīties plašu latviešu filmu programmu, kā arī latviešu un lietuviešu kopražojumu – filmu “Spēlmanis”. Skatītājus aicina arī uz Reiņa Kalnaeļļa pilnmetrāžas animācijas filmu “Zelta zirgs”, kā arī Signes Baumanes “Akmeņi manās kabatās”, Pētera Krilova dokumentālo filmu “Uz spēles Latvija”, Dzintara Dreiberga dokumentālo filmu “Nāc ar mani padejot!”, kā arī septiņu pazīstamu Eiropas režisoru filmu “Pāri ceļiem un upei”. Skatītājiem tiks piedāvāta arī Andra Gaujas spēlfilma “Izlaiduma gads” un Jura Kursieša spēlfilma “Modris”. Rīkojot šādus svētkus, organizatori kino svētkos vēlas izcelt kino apmeklēšanu citu izklaižu starpā. 

Pērkot vienu biļeti uz “Vislatvijas Kino svētku” filmām, vēl vienu biļeti būs iespējams saņemt par brīvu, lai aizvestu uz kino kādu, kurš tajā nav bijis vairāk kā gadu vai pat vairākus. Akcijā iesaistās “Kino Citadele”, “Multikino”, “Cinamon”, “Splendid Palace”, “Kino suns”, “Kino balle”, “Silver Screen Rēzekne”, “Silver Screen Daugavpils”, kino “Gaisma”, “Rio”, kino “Lora”, Vidzemes koncertzāle “Cēsis” un “Auseklis”.

Vairāk informācijas var atrast kinoteātru mājas lapās

Komentāri (26)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu