Kāpēc esmu tāds, kāds esmu, un citāds nevaru būt? 25. septembrī • IR.lv

Kāpēc esmu tāds, kāds esmu, un citāds nevaru būt? 25. septembrī

31
NULL

Kāpēc vīram un sievai, vadītājam un darbiniekam, draugiem un kolēģiem, dzīvojot vienā un tajā pašā vietā un laikā, mēdz būt atšķirīgs pasaules redzējums? Iepazīstoties ar mūsdienu zinātnes atklājumiem, dalībnieki spēs labāk saprast savu un citu cilvēku emociju un rīcības cēloņus, atradīs veidu, kā būt harmonijā ar sevī un apkārtējo pasauli, prasmīgi komunicēt ar citiem un izvairīties no pārpratumiem un konfliktiem.

Slavens Amerikas pētnieks, profesors Pols Maklīns, spējis pierādīt, ka cilvēka smadzenes sastāv no trim daļām, kuras kontrolē dažādas funkcijas. No tā, kura daļa ir aktīvāka vai mazāk aktīva, ir atkarīgs cilvēka raksturs, motīvi, domāšanas veids un pat vērtības. Balstoties uz šo zinātnisko atklājumu, tika izstrādāta STRUCTOGRAM® metodika, kura sniedz iespēju saprast, kāpēc cilvēki ir tik atšķirīgi, un kā pieņemt gan sevi, gan citus tādus, kādi esam.

Semināra ietvaros Tev būs iespēja saprast, kāpēc ir situācijas un lietas, kas sniedz labsajūtu vienam, bet noteikti neder citam. Dalībnieki iemācīsies labāk saprast savu un citu cilvēku emociju un rīcības cēloņus, t.i., atradīs veidu, kā būt harmonijā ar sevi un apkārtējo pasauli, prasmīgi komunicēt ar citiem un izvairīties no pārpratumiem un konfliktiem.

Darbnīcas vadītāja: Ilze Černova, Šveices Biostruktūras Analīzes Institūta STRUCTOGRAM metodikas trenere.
Laiks: 25. septembris, plkst. 16.00-19.00
Vieta: Viesnīcas Maritim Park Hotel konferenču zāle, Slokas iela 1
Dalības maksa: 35 EUR

 

Piesakies šeit!
Vietu skaits darbnīcā ierobežots.

Vairāk informācijas: 67281588, [email protected]

 

Sadarbības partneris:

 

 

 

 

Komentāri (31)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu