Šūmahera 45.dzimšanas dienā fani aizlūgs par viņu • IR.lv

Šūmahera 45.dzimšanas dienā fani aizlūgs par viņu

29
Fani izveidojuši pludmales smiltīs aicinājumu Mihaelam Šūmaheram atveseļoties. Foto: AFP/LETA

Iespējams, izcilais sportists var neatmosties no komas

Pirmās formulas (F-1) leģendārajam sacīkšu braucējam Mihaelam Šūmaheram piektdien, 3.janvārī, aprit 45 gadi, un sava elka dzimšanas dienā miljoniem viņa fanu visā pasaulē vienosies lūgšanā par slavenā sportista veselību, tā izrādot savu atbalstu.

Šūmahers joprojām atrodas komas stāvoklī slimnīcā pēc kritiena slēpojot un atsitot galvu pret akmeni. Neilgi pirms jaunā gada viņam veiktā otrā operācija nedaudz uzlabojusi Šūmahera stāvokli, tomēr lielus uzlabojumus veselības stāvoklī ārsti pagaidām nesola. Viņa veselības stāvoklis esot nemainīgs, bet stabils, norāda ārsti.

Tiek pieļauts, ka pat tad, ja Šūmahers nāks pie samaņas, līdz mūža galam viņš jutīs traumas sekas. Kā izteicies kāds sportista ģimenes loceklis, kurš nav vēlējies publiskot savu vārdu, privātās sarunās ārsti noskaņo Šūmahera tuviniekus ļaunākajam – maz ticams, ka sportists varētu atmosties no komas. Iespējams, ka tādā stāvoklī viņš paliks pat uz visiem laikiem.

Šūmahera fani un atbalstītāji viņa Facebook lapā raksta uzmundrinošus vēlējumus, bet Vācijas futbola izlases pazīstamais spēlētājs Lūkašs Podoļskis kopā ar Londonas „Arsenal” spēlētājiem nofotografējies ģērbtuvēs, turot rokā krekliņu ar uzrakstu: „Veseļojies ātrāk, Šūmi!”.

Šūmahera ģimene izteikusi pateicību visiem atbalstītājiem grūtajā brīdī.

Kā ziņots, Šūmahers krita nobraucienā no kalna Meribelas kūrortā Francijā. Lai arī viņam galvā bija aizsargķivere, trieciens pret akmeni bijis tik stiprs, ka tā salūzusi divās daļās.

Šūmahers ir septiņkārtējs pasaules čempions F-1 sacensībās. Viņam pieder arī daudzi citi F-1 rekordi.

 

Komentāri (29)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu