Visgaišāk • IR.lv

Visgaišāk

3
Nellija Ločmele

 

Virs Brīvības ielas iekārtie plastmasīgie zāļu vainagi ir labākais atgādinājums pilsētniekiem – laidieties prom! Šonedēļ jāmeklē īsts zaļums, rasas spirgtums, puķu smarža un Jāņu rītā saule virs pļavas vai mežu galiem.

Tomēr pirms svētkiem Jāņu tradīcijas paģēr vispirms sakopt savu sētu, lai asas mēles neaplīgo. Šādā noskaņā gribas uzslavēt prokuratūru, jo tā nule uz tiesu aizlaidusi vienu no lielajām korupcijas lietām, kas, tuvāk papētot, atgādina īstus ušņu džungļus. Par vizināšanos jaunos autobusos Rīgas iedzīvotāji ir brangi pārmaksājuši, jo vairāki miljoni pazuduši domes amatpersonu nepiepildāmajās ķešās.

Krāpšanas nezāle laiž saiknes arī citā laukā, no kura to gan izravēt grūti, gan postu konkrētos latos nomērīt. Augstskolas diplomdarbu Latvijā var nopirkt par dažiem simtiem latu, un atliek tikai minēt, ar cik nullēm rakstāmi tie zaudējumi, kurus šādi «izskolotie» ziķeri būs spējīgi nodarīt paši sev, saviem darba devējiem un valstij.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu