Citi labi piemēri. Tirgus attiecības • IR.lv

Citi labi piemēri. Tirgus attiecības

5

 

Alkoholisko dzērienu ražotājs Rīgas balzams aktīvi iesaistās nelegālā tirgus izpētes un apkarošanas aktivitātēs. 2012.gadā uzņēmums ierosināja un veica pirmo pētījumu par nelegālā alkohola apriti Latvijā, un šā pētījuma rezultāti izraisīja interesi arī aiz Latvijas robežas.

Apzinoties, ka uzņēmuma piedāvātos pakalpojumus bieži izmanto ģimenes ar bērniem, pasažieru pārvadātājuzņēmums VTU Valmiera bērnu drošībai taksometros piedāvā gan bērnu sēdeklīšus, gan paliktņus.

Lidosta Rīga rūpējas ne tikai par klientiem, kas atrodas gaisā, bet arī par tiem, kas vēl ir uz zemes. Lidosta sniedz bezmaksas palīdzību pasažieriem ar kustību traucējumiem, redzes vai citām problēmām, kas liedz patstāvīgi pārvietoties. Pakalpojums iepriekš jāpiesaka. Pie ieejas lidostā ierīkotas pogas ļaus izsaukt darbiniekus, kuri palīdzēs reģistrēties, iziet drošības kontroli un tikt līdz lidmašīnai.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu