Dziesminieks Dimiters nodibina biedrību "Tautas varas fronte" • IR.lv

Dziesminieks Dimiters nodibina biedrību “Tautas varas fronte”

65
Kaspars Dimiters. Foto: Edijs Pālens, LETA

Cer uz vismaz 100 000 iedzīvotāju iesaistīšanos

Biedrība “Tautas varas fronte” (TVF) sākusi darbību 11.februārī kā oficiāla nevalstiska organizācija, lai veicinātu īstas demokrātijas jeb tautas varas atjaunošanu Latvijā, aģentūru LETA informēja tās dibinātājs dziesminieks Kaspars Dimiters.

TVF atvērusi mājaslapu “www.tautasvarasfronte.lv”, kurā aicina organizācijā pieteikties jaunus dalībniekus, jo “pavisam drīz visi, kas sevi apzināsies gatavus cīņai par tautas varas atjaunošanu Latvijā, varēs kļūt par TVF kustības oficiāliem biedriem”.

“Latvijas Satversmes 2.pants nosaka, ka suverēnā vara valstī pieder Latvijas tautai. “Tautas varas fronte” ir biedrība, kas grib atjaunot sabiedrības interesi un izpratni par tautas varu, ko pēc ieraduma un inerces esam raduši apzīmēt ar vārdu “demokrātija”, par tā saturu sen vairs dziļāk neaizdomājoties,” uzsver Dimiters.

Neliela biedru skaita partiju un to mecenātu organizētā manipulācija ar sabiedrības apziņu priekšvēlēšanu “masku ballēs” stimulējusi absurdas un tautas varai bīstamas situācijas izveidošanos – tautas vara no tautas varmācīgi pārvietota šauras varas elites tautai aizliegtā zonā, norāda Dimiters.

“Sistēmai šādā režīmā funkcionējot, tauta pilnībā [zaudējusi] iespēju ietekmēt procesus savā valstī. Pēdējā laikā to ietekmēšana tiek atklāti un brutāli apgrūtināta vairāk un vairāk, pilnībā nerēķinoties ar tautas vairākuma daļā valdošo noskaņojumu, precīzāk, ignorējot tautas gribu,” norāda topošais politiķis.

“Lēmums Latvijas nacionālo valūtu latu nomainīt ar kosmpolītisko eiro jeb “Briseles rubli” ir pēdējais indes piliens tautas pacietības traukā, un biedrība “Tautas varas fronte” izsludina totālu tautas mobilizāciju tautai atņemtās varas atgūšanai, tās vērtības un nozīmes atjaunošanai,” norāda Dimiters.

Dimiters cer pulcēt vismaz 100 000 cilvēku, lai izveidotu TVF, kas “atgūtu tautas varu Latvijā”. Viņš iecerējis veidot TVF, lai pierādītu, ka “vara nepieder nedz izredzētu uzņēmēju, nedz politiķu, nedz kādai nacionālistu vai internacionālistu kastai, bet visai Latvijas tautai”.

Taujāts, vai viņam jau ir izdevies sapulcēt vismaz minimālo partijas dibinātāju skaitu, Dimiters iepriekš atbildēja: “Ne 200, ne 300 cilvēki partiju nedibinās. TVF tāpēc arī ir fronte, lai tā mobilizētu visus nevardarbīgas kaujas spējīgos. Ja TVF dibināšana nepulcinās vismaz 100 000 Latvijas iedzīvotāju, dibināšanas sapulce vienkārši nenotiks.”

 

Komentāri (65)

Janis 12.02.2013. 15.15

Noteikti jāuzrunā Imants Kalniņš un ekonomists Smirnovs no Ventspils.
Būs labi kultūras un ekonomikas ministra kandidāti.

+29
-3
Atbildēt

7

    Kaspars > Janis 12.02.2013. 23.11

    pie slotām šodien pie MK jau bija pieķērušies. so what? Saeimas ēkai ielika grūti izbonzējamus logus, ieliks arī MK ēkai skaņu necaurlaidīgus logus. kad pasāks deputātus ļoti biezā kārtā apmētāt ar maitātiem dārzeņiem, viņus to gabsīti no ēkas līdz autō vedīs akvalangā vai kosmonautu klōzē vai ierīkos posadku 1. stāva garāžā.

    0
    -4
    Atbildēt

    0

    ⓢⓓⓃⓔⓣ > Janis 13.02.2013. 09.51

    Lūdzu, vēlreiz un latviski.

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Janis > Janis 12.02.2013. 15.43

    Nu bet protams – VL droši vien tiks nosaukti kā vēlamākie koalīcijas biedri.

    +9
    -8
    Atbildēt

    0

    simpsons > Janis 12.02.2013. 23.06

    Diemžēl tas vairs nav tikai dažreiz.
    – Ja par naudu kā asinsriti runā filologs, tad vēl var saprast. Bet ja to dara cilvēks, kurš visu mūžu strādājis ar valsts konsolidēto budžetu, tad ir jocīgi.
    – Vairāk kā 20 gadus strādājot Finanšu ministrijā un Valsts Kontrolē izmantoja konsultantus no Eiropas. Tagad pēkšņi izrādās, ka Eiropa atņēmusi latviešiem visas brīvības, palikusi tikai viena – lats.
    – Viņa 4 gadus atpakaļ zināja, ka pametīs Valsts Kontroli. Pa šiem gadiem viņa daudzreiz teica žurnālistiem, ka valdībai nav skaidra redzējuma un ilgermiņa plāna. Pati janvārī ‘prasīja padomu tautai’ ko viņai personīgi darīt turpmāk.

    +5
    0
    Atbildēt

    0

    Kristīne > Janis 12.02.2013. 21.07

    “Viņam noteikti piebiedrosies Sudraba”
    ==
    Sudrabai patīk reizēm vāvuļot (piem., par asinsriti), bet viņa liekas tomēr nav pilnīgi tērēta un ar KD diezvai sadarbosies, kaut šamais ir “ticības brālis”.

    +8
    0
    Atbildēt

    0

    simpsons > Janis 12.02.2013. 20.56

    Dimiters pirms 1,5 gadiem publiski atteicās no Latvijas pilsonības. Tagad dibina kustību varas sagrābšanai, apejot vēlēšanu sistēmu.

    Viņam noteikti piebiedrosies Sudraba, jo viņai arī negribas dibināt jaunu partiju, tā būšot iekļaušanās esošajā sistēmā. Tad paliek vienīgais loģiskais risinājums – viņi aicinās cilvēkus ķerties pie dakšām.

    +9
    -1
    Atbildēt

    0

    Ojārs > Janis 12.02.2013. 20.41

    Labāk par kultūtras ministru Aināru Mielavu- viņš labi dzied “abās valodās”.
    Vīņš būtu īstais.

    +12
    0
    Atbildēt

    0

dzintarz 12.02.2013. 15.20

Gaiši redzams, kur noved reliģiskais juceklis galviņā!
Dimiteru Kasīts esot tauta.

+25
-2
Atbildēt

2

    i_upane > dzintarz 13.02.2013. 11.59

    Kuš, kuš! Kauns par Tevi! Neredzi, Kasītis strādā lai parādus un izkrāpto naudu varētu atdo! Dod arī Tu latu un pievienojies Tautas Varas Frontei!
    Kasīšam jau vienā dienā 100 iestājās biedros! http://tautasvarasfronte.lv/?q=node/10
    Neguli un pievienojies!

    0
    0
    Atbildēt

    0

    austrisv > dzintarz 12.02.2013. 16.54

    Dimiters paguvis izjust gandrīz visas ticības pēc kārtas. Vispirms luterāņi, tad katoļi, tad pareizticīgie. Brīnums ka tagad kļuvis par dziesminieku, jo vēl tak bija iespēja sevi pierādīt musulmaņos.
    Bēdīgi, pavisam bēdīgi priekš Kaspara.

    +11
    -1
    Atbildēt

    0

v_laivins 12.02.2013. 15.29

Ko nu Kaspars kautrējas, varēja uzreiz pievienoties SC. Kaut kas puisim no lielās padomijas nāk līdz. Ar naudām ar bija kaut kāda šmuce. Politikā jābūt kā bāreņa asarai.

+21
-1
Atbildēt

2

    Kaspars > v_laivins 12.02.2013. 23.13

    pa, pa pa. here we stop. man nāk prātā, ka bija viens gadījums, kad viens deputāts nebija kā bāreņa asariņa!

    0
    0
    Atbildēt

    0

    brigita_damme_rtk_lv > v_laivins 12.02.2013. 23.17

    Politikā jābūt kā bāreņa asarai.
    —————
    Laika gaitā radusies drukas kļūda, tagad lasāms – Politikā jābūt kā bārmeņa asarai.

    +2
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu