Īss ieskats pārtikas vēsturē
250 000 gadu pirms mūsu ēras – aptuvenas aplēses, kad cilvēku senči pirmoreiz sāka gatavot maltītes
29 000 gadu pirms mūsu ēras – mūsdienu Čehijā atrastās vecākās māla podu lauskas. Domājams, tolaik cilvēki bija iemācījušies ēdienu uzvārīt
8000 gadu pirms mūsu ēras – sāk attīstīties lauksaimniecība. Senajā Ēģiptē, pašreizējās Irākas teritorijā un Indijā cilvēki iemācās audzēt kviešus, zirņus un linus
Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:
Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.