Labu apetīti! • IR.lv

Labu apetīti!

3

Īss ieskats pārtikas vēsturē

250 000 gadu pirms mūsu ēras – aptuvenas aplēses, kad cilvēku senči pirmoreiz sāka gatavot maltītes

29 000 gadu pirms mūsu ēras – mūsdienu Čehijā atrastās vecākās māla podu lauskas. Domājams, tolaik cilvēki bija iemācījušies ēdienu uzvārīt

8000 gadu pirms mūsu ēras – sāk attīstīties lauksaimniecība. Senajā Ēģiptē, pašreizējās Irākas teritorijā un Indijā cilvēki iemācās audzēt kviešus, zirņus un linus

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu