Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

3
Maģiskais Maiks
Kristīne Simsone

 

ooo Maģiskais Maiks / Magic Mike. Lai gan filmas režisora Stīvena Soderberga darbi, par spīti to mākslinieciskajām ambīcijām, tā arī nesniedzas tālāk par komerckino lauciņu, tie nebūt nav tas sliktākais, kas kinematogrāfu piemeklējis. Turklāt Maģiskais Maiks ir balstīta uz titullomu spēlējošā aktiera Čeninga Teituma – izbijuša striptīzdejotāja – piedzīvoto. Komiski, brīžam sirsnīgi, taču bez pārsteigumiem. Kino no 29.jūnija.

ooo Mūžīgi roks / The Rock of Ages. Lai gan skaidrs, ka filma ir «otrā svaiguma» produkts, ar kuru režisors Ādams Šenkmens pretendē atkārtot sava iepriekšējā veikuma Matu laka panākumus, tā nebūt nav zemē metama. Stāstā par kāda jauna pāra laimes meklējumiem Losandželosā ir pietiekami daudz asprātības, veselīga muļķīguma un pašironijas. Izklaidējošs un smīdinošs «popkorna gabals», kurš brīžam atgādina aktualitāti zaudējušu mūzikas video ar tikpat savecējušām zvaigznēm – Aleku Boldvinu un Tomu Krūzu. Kino no 29.jūnija.

oo Abrahams Linkolns: vampīru mednieks / Abraham Lincoln: Vampire Hunter. Krievu komerckino smagsvara Timura Bekmambetova Holivudā uzņemtā kinolente par Amerikas prezidenta Linkolna vampīru medīšanas piedzīvojumiem var «atņemt kroni» par pasaules sliktāko režisoru nosauktajam Edam Vudam. Gan sižets, kurā vampīrtēma ir neveikli piekabināta prezidenta politikai, gan tehniskie risinājumi (it īpaši action ainas un tajās pārspīlētā, taču nesekmīgā pretenzija uz episkumu) ir tik absurdi, ka šo šausmeni vieglu roku pārvērš par vienu lielu joku! No 25.jūnija.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu