Everita Pļavniece, takšu portāla autore • IR.lv

Everita Pļavniece, takšu portāla autore

4
Sekojot brālim, kas pirms 10 gadiem izveidoja kolliju vietni internetā un pēc tam mājdzīvnieku portālu Petnet.lv, Everita pirms nepilniem trim gadiem vēra vaļā «taksistu» mājaslapu Taksis.lv. «Ja man kāds tolaik teiktu, ka tur jau pēc gada būs reģistrēti 560 takši, es neticētu!»
Ieva Puķe

Mani dārgumi! Skipers ir no Jelgavas, Kūpers – no Maskavas, Āgenskalna daudzstāvu mājas dzīvoklī ar saviem gludspalvaino takšu puikām iepazīstina Everita

Runādamies ar suņiem, viņa ar vīru Andri viens otru tā arī sauc: «mamma» un «tētis». «Dēli», it īpaši atjautīgais Skipers, saprot valsts valodu tik labi, ka informācija, kas viņiem nebūtu jādzird, tiek izteikta krieviski. 

Kūpers uz trīs gadu dzimšanas dienu saņēma siera, biezpiena, burkānu torti sirds formā ar cīsiņu garnējumu. Uz Skipera piecu gadu jubileju tapa kūka ar Holivudas zvaigžņu alejas simbolu: Everitas galerijā portālā Draugiem.lv var izsekot viņas suņu dzīvei. 

Skipers pagājušovasar izturējis proves, lai tēlotu aktiera Andra Keiša četrkājaino draugu filmā Vientuļā sala. Nopelnījis honorāru – 30 latus par divu dienu filmēšanos. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu