Anekdotes • IR.lv

Anekdotes

2

Ja jums jau trešo dienu negribas strādāt, tas nozīmē, ka šodien ir trešdiena

14.septembris. Dmitrijs Medvedevs pēc darba atnāk mājās. Aiz viņa smagi aizcērtas durvis un pašas no sevis aizslēdzas. Medvedevs cenšas atmūķēt, bet nesanāk. Pieiet pie telefona, lai zvanītu atslēgu meistaram. Līnija slēgta. Medvedevs paņem mobilo – nav zonas. Ieslēdz radio – viena šņākoņa. Ieslēdz televizoru, visos kanālos diktori ziņo: «Ņemot vērā negaidītu veselības pasliktināšanos, valsts vadība uzticēta ārkārtas komitejai, kuru vadīs līdzšinējais premjers Vladimirs Putins…» Medvedevs panikā joņo pa dzīvokli, ar dūrēm dauza durvis un kliedz: «Maitas! Nodevēji!» Pēc desmit minūtēm nokrakšķ slēdzene un durvīs parādās smaidīgs Putins ar rožu pušķi un konfekšu kārbu: «Dimčik! Atvaino, mēs aizmirsām tevi apsveikt 1.aprīlī! Tagad sveicam tavā 46.dzimšanas dienā! Priekā!» 

Dmitrijs Medvedevs pamudināja oligarhus pastāstīt skolēniem, kā viņi kļuva par miljardieriem. Oligarhi savukārt ieteica Medvedevam pastāstīt, kā viņš kļuva par prezidentu. 

«Ha ha. Es nejauši iebāzu savas netīrās drēbes nevis veļas mašīnā, bet ledusskapī. Reizēm man ir tāda sajūta, ka esmu muļķis.»
 «Jā, ar mani ir gadījies līdzīgi.» «Esi ielicis veļu ledusskapī?» «Nē, padomājis, ka tu esi muļķis.» 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu