Nedēļas nogalē - "Zvērā" un "Pīlādzis" • IR.lv

Nedēļas nogalē – “Zvērā” un “Pīlādzis”

35

Saldus novadā pagrīdes mūzikas festivāls  Zvērā, Vecumnieku novada Stelpē – Pīlādzis

Šodien un rīt, 30.jūlijā, Saldus novada Zirņu pagasta Dzilnās norisināsies sestais pagrīdes mūzikas festivāls Zvērā, raksta aģentūra LETA. Uz piecām festivāla skatuvēm mūziķi no Baltkrievijas, Brazīlijas, Francijas, Igaunijas, Itālijas, Jaunzēlandes, Latvijas, Lielbritānijas, Nīderlandes, Polijas, Portugāles, Ukrainas, Vācijas un Zviedrijas spēlēs regeja, indie, ambient, industrial, hardcore, roka, metāla, elektronikas un citus ritmus. Kā galvenās grupas festivālā uzstāsies Your Demise no Lielbritānijas un No turning back no Nīderlandes, kas uz Bestia skatuves kāps attiecīgi piektdienas un sestdienas vakarā. 

Starp ārzemju izpildītājiem Zvērā būs sastopami tādi izpildītāji kā P.O. Box no Francijas, All or Nothing no Lielbritānijas, Burn Still un Talbot no Igaunijas, Tiago Loei no Brazīlijas, The Earthquake no Portugāles.

No pašmāju izpildītājiem festivālā būs dzirdami Inokentijs Mārpls, PND, Tesa, Huskvarn, Rūsa, GhettoZloba, Parara, Helid u.c. Festivāla apmeklētājiem tiks piedāvātas arī sportiskas aktivitātes – tradicionālais futbols, sacensības skeitbordā, klinšu kāpšana, dubļu cīņas, orientēšanās sacīkstes un BMX braucēju šovs. Būs arī iekārtots volejbola laukums, bet oficiāla turnīra volejbolā nebūs.

Savukārt, festivālā Pīlādzis, kas 29. un 30.jūlijā notiks sporta un atpūtas parkā Pīlādžu mototrase Vecumnieku novada Stelpē dalību apstiprinājuši vairāk nekā 30 mākslinieki, raksta aģentūra LETA. Uz galvenās skatuves šovakar kāps grupas The Hobos, Satellites LV, Dzelzs Vilks, SIA Radikal, kā arī īpašais viesis no Portugāles – dīdžejs ZinhO The EartquakE, kurš apmeklētājus priecēs ar regeja ballīti līdz sestdienas rītam. 

Savukārt 30.jūlijā galvenās skatuves mākslinieki būs grupas Ēnas, How Much Personalities?, re:public, S.P.B., Age Of Stones, Double Faced Eels, Pienvedēja Piedzīvojumi, Musiqq, bet par dejām rūpēsies Radio 101 ētera personība Egons Reiters. 

Bērniem līdz 14 gadu vecumam festivāla teritorijā jāatrodas pieaugušā pavadībā. Bērniem līdz 12 gadu vecumam (uzrādot personu apliecinošu dokumentu) ieeja festivālā brīva, bet tikai pieaugušā pavadībā, kuram ir derīga ieejas biļete.

Komentāri (35)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu