Dzeja un mūzika muzejā • IR.lv

Dzeja un mūzika muzejā

19

Ceturtdien izstāžu zālē Arsenāls – muzikāli dramatiska performance Pusnakts dvēseles dzeja

Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zālē Arsenāls ceturtdien, 21.jūlijā plkst.18 būs iespēja klausīties dzeju un baudīt mūziku, jo jaunā dzejniece Zanda Znotiņa iecerējusi tur savu autorvakaru Pusnakts dvēseles dzeja.

Dzejas vakars būs veidots kā muzikāli dramatiska performance. Tajā piedalīsies  jaunās paaudzes mākslinieki un profesionāli mūziķi. Katram dzejolim tiks radīta fona mūzika, izmantojot dažādus mūzikas instrumentus un priekšmetus, kas atspoguļos dzejas noskaņu un ļaus daudzpusīgāk uztvert mākslas darbu. Jauno mākslinieku kopdarbs veidos sintēzi starp dažādiem mākslas veidiem – dzeju, mūziku un teātri.

Zanda Znotiņa ir jaunās paaudzes literāte, kas aktīvi iesaistās jaunās dzejnieku paaudzes aktivitātēs. Dzejniece piedalījusies jauno dzejnieku parādē Dzejas dvēseles CV Jelgavā un Dzejas dienās Rīgā. Kopā ar dzejnieku Jāni Damrozi Tukumā rīkojusi dzejas vakaru Saglabājot skaistumu sevī. Šobrīd top dzejnieces pirmais dzejas krājums.

Kopā ar Zandu Znotiņu pasākumā piedalīsies mecosoprāns Madara Dziedātāja, pianists Jānis Miltiņš, mūziķe un dzejniece Elīna Līce, mūziķis Einārs Kvilis, ģitārists Artis Mudelis-Krūms. 

Ieeja pasākumā bez maksas.

 

Komentāri (19)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu