Somu kaskadieru šovs • IR.lv

Somu kaskadieru šovs

23

Līdz 1.maijam Ķīpsalas hallē notiekošā 12.Rīgas starptautiskā autošova laikā apmeklētājiem būs iespēja vērot Latvijā vēl nebijušu un iespaidīgu somu autokaskadieru šovu, ziņo aģentūra LETA.

Speciāli izveidotā autošova stadionā pie izstāžu halles Ķīpsalā apmeklētājiem būs iespēja vērot visdažādākos autokaskadieru trikus starptautisku atzinību guvušu profesionāļu izpildījumā. Šovā kopumā tiks izmantotas 14 vieglās automašīnas un viens kvadricikls.

Iespaidīgos autokaskadieru trikus Rīgā rādīs divi somu kaskadieri, kuru vidū būs arī slavenais kaskadieris Vesa Kivimeki, kurš 2009.gada aprīlī sasniedza Ginesa rekordu, savācot 26 konservu kārbas, braucot automobilī. Lai kārbas būtu ērtāk savācamas, kaskadieris automobili vadīja tikai uz diviem riteņiem. Somu autokaskadierim savulaik izdevies arī autobusu vadīt uz diviem riteņiem.

Ķīpsalā autošova apmeklētāji varēs vērot gan sinhrono braukšanu vienā virzienā, gan no pretējiem virzieniem atpakaļgaitā. Kaskadieri rādīs arī savu braukšanas prasmi, vadot automašīnu uz diviem riteņiem, kūleņojot, lecot pāri rindā saliktām automašīnām, būs arī autotriki ar domino efektu un uguni.

Kā ziņots, līdz 1.maijam starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks specializētā automobiļu remonta instrumentu, servisa iekārtu, rezerves daļu, apkopes līdzekļu un aksesuāru izstāde “Automehānika 2011”.

12.Rīgas Starptautiskais autošovs ir krāšņs un skaļš notikums, kurā katru izstādes dienu norisināsies virkne dažādu pasākumu, kuru vidū būs gan šovi un sacensības, gan arī paraugdemonstrējumi un jaunāko automodeļu prezentācijas.

Autošova sadaļā “Auto Sale 2011” būs redzami jaunākie auto modeļi no “Honda”, “Subaru”, “Renault”, “Dacia”, “KIA”, “Toyota”, “Nissan” un citu marku autodīleriem. Savukārt sadaļas “Auto Exotica” autoklubu zonā būs jautrs pasākums autofaniem ar mūziku, varēs aplūkot dažādus ekstremāli uzlabotus spēkratus un vēl daudz ko citu.

 

Komentāri (23)

ivetao2007 01.05.2011. 21.57

Mvajaga sevi uzskatīt par viesiem. Latviešu valodas vārdnīca nezina kas ir šovs. Kapēč man tas būtu jāzina latviešu tekstā?

0
0
Atbildēt

0

ivetao2007 29.04.2011. 23.08

Kas IR šovs? Latviešu valodas vārdnīcā tāda vārda NAV! Vai IR nav kāda slepena no puķina kantora dabūta vārdnīca?

0
0
Atbildēt

2

    Laila_Cimdina > ivetao2007 30.04.2011. 09.01

    Šovs ir šovs. Visi zin, kas tas ir :D

    0
    0
    Atbildēt

    0

    janazakovica > ivetao2007 30.04.2011. 18.42

    vardnicu specialistiem halucigenas senes tik daudz pirmajaa reizee nedrikst dot.

    0
    0
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu