Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

8

Nedēļas notikumi Latvijā

 

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja priekšnieks Normunds Vilnītis prettiesiski un bez pamata lūdzis noklausīties politiķu sarunas, otrdien Saeimas Korupcijas novēršanas apakškomisijas sēdē paziņoja KNAB Operatīvo izstrāžu nodaļas vadītājs Juris Jurašs. Vilnītis žurnālistiem sacīja, ka par minētajiem notikumiem viņam esot pirmā dzirdēšana, un piebilda, ka apakškomisijas sēdē esot izjutis  politisko spiedienu.

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis nav saskaņojis jauno KNAB reglamentu un lūdzis to precizēt. KNAB priekšnieka Normunda Vilnīša iesniegtajā projektā Valsts kancelejas Juridiskais departaments ir konstatējis juridiskas neprecizitātes, turklāt ir saņemts biroja priekšnieka vietnieku, vairāku nodaļu vadītāju un amatpersonu un darbinieku arodbiedrības vēstules, kurās par projektu pausts negatīvs vērtējums. Vilnītis jauno projektu Dombrovskim iesniedza 18.februārī.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu