Ir un Ir • IR.lv

Ir un Ir

3
Nellija Ločmele

Kas šonedēļ žurnālam Ir uz vāka? Populārais Rīgas mērs Nils Ušakovs nevar viens plūkt laurus, jo… Apskatiet, lūdzu, rūpīgāk abus vākus

Nav kā vienmēr, vai ne? Žurnāls viens, bet vāka bildes divas! Vienu, kā parasti, veidojām mēs paši redakcijā, bet pie otras tikām līdz šim nepieredzētā ceļā – palūdzām to jums. Asprātīgi fotomirkļi, dullas kolāžas, sirsnīgas bildes ar četrkājiem bira kā no pārpilnības raga konkursā, ko sarīkojām kopā ar Draugiem.lv. Jāsaka paldies vairāk nekā seštūkstoš Ir vāka ideju autoriem. Peldētājs ar slidu rokā, ko autors Alvis Rozenbergs pieteica kā lēnīgo igauņu hokejistu, kurš aizkavējies laukumā vēl maijā, patika gan balsotājiem, gan redakcijai. Turklāt āķīgais foto kalpo kā intriģējošs pieteikums žurnāla Ir aiznākamajam numuram, ko veltīsim ziemeļu kaimiņiem, meklējot atbildi uz jautājumu, kas urda vai katru kārtīgu latvieti – kāpēc igauņi ir veiksmīgi?

Taču aizraujoši stāsti lasāmi jau šonedēļ. Pētām, ko Armani sociāldemokrāts Ušakovs paveicis Rīgā. Kas īsti mainījies VID sistēmā, ka tā beidzot izspļāvusi mūžam nenotveramo Vladimiru Vaškeviču? Esam liecinieki unikālam koncertam, kurā pianists Vestards Šimkus iziet cauri ellei un paradīzei, liekot klausītājiem raudāt no aizkustinājuma.

Un noslēgumā vēl ir kāda dubulti laba ziņa. Aicinu jūs šomēnes nepalaist garām izdevību iepriecināt sevi un kādu draugu, pamudinot viņu abonēt Ir un tā tiekot pie jaukām balvām – sīkāk par to uzzināsit blakus lapā. Lai ir dubultprieks!

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu