Kalendārs • IR.lv

Kalendārs

5

Nedēļas kultūras un izklaides notikumi

 

TEĀTRIS. LATGOLA.LV
Nacionālā teātra Lielo zāli 21.oktobrī ieņems latgalieši. Viņu vitalitāte, kolorīti tipāži, komiskas sadzīves situācijas, mīlestības peripetijas, par spīti pensijas gadiem, – tas viss būs redzams jaunajā izrādē Latgola.lv. Režisors Valdis Lūriņš, lugas autore Danskovīte, izrādē piedalās Uldis Dumpis, Dace Bonāte un citi.
Bilesuparadize.lv

CIRKS. FRANCIJAS CIRKA VIESIZRĀDES
No 23. līdz 27.oktobrim Ventspils Jūras vārtos, Jaunajā Rīgas teātrī un Valmieras kultūras namā ar diviem iestudējumiem uzstāsies jaunā cirka mākslinieki no Francijas. Izrāde Ali ir divu gaisa akrobātu asprātīgs un aizkustinošs stāsts par draudzību, kuru izpilda «divas galvas, četras rokas un trīs kājas», jo viens no akrobātiem cīņā ar kaulu vēzi ir zaudējis kāju. Izrādē Bez vārdiem akrobāti, radoši apvienojot akrobātikas, laikmetīgās dejas, hiphopa un teātra elementus, ar saviem ķermeņiem izstāsta neskaitāmus stāstus par cilvēku attiecībām. Theatre.lv, Bilesuserviss.lv, Biletes.1188.lv

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu