Seržants būs gan deputāts, gan žurnālists • IR.lv

Seržants būs gan deputāts, gan žurnālists

18
Gints Ivuškāns, F64

Kārlis Seržants pēc ievēlēšanas Saeimā turpinās vadīt „Degpunktā”

Pirmo reizi par deputātu kļuvis žurnālists Kārlis Seržants, kurš Saeimā ievēlēts no Zaļo un zemnieku savienības saraksta. Viņš neplāno pamest darbu LNT un turpinās vadīt raidījumu „Degpunktā”.

„Vēl īsti neesmu „safanojies” par savu ievēlēšanu. Protams, ka man ir prieks par šo panākumu, neskatoties uz to, ka kāda populāra televīzijas raidījuma vadītāja ir publiski izteikusies, ka populāru cilvēku kandidēšana Saeimas vēlēšanās ir teju vai kriminālnoziegums. Es nejūtos tā, it kā būtu kaut ko noziedzies,” avīzei „Diena” viedokli pauž Seržants.

Tā kā likums viņam atļaujot turpināt veidot sižetus „Degpunktā” un vienlaikus būt Saeimas deputātam, Seržants šo iespēju izmantos. Viņš uzskata, ka darbam Saeimā tas netraucēs, jo raidījums ir vakaros.

ZZS 10.Saeimā ieguvusi 22 deputātu mandātus.

Komentāri (18)

anete_raugule 05.10.2010. 12.44

ZZS ir kā putekļusūcējs. Šeržants iekšā, Ščerbatihs ārā. Intelektuālais potenciāls un kompetences līmenis paliek nemainīgs ;))

+7
0
Atbildēt

0

designhouse.lv 05.10.2010. 11.10

Nu tad tagad mums katru dienu Saeimā būs pēdējā laika stindzinošākie un prātam neaptverami notikumi, kuri mainīsies ik minūti!
Un tiks runāts arī par spēkratiem!

+5
0
Atbildēt

1

    girts_gansons > designhouse.lv 05.10.2010. 17.45

    Katru vakaru būs ko rādīt – saeimā uzņemtie kriminālie sižeti.

    0
    0
    Atbildēt

    0

www.vecamate.lv 05.10.2010. 10.51

Kopumā tik jaukās vēlēšanas nav bez dažiem trūkumiem..Svarcēlāji,komponisti prom,bet re tv kastes seja tomēr pacēlusies :)

+5
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu