“Lāču maizes” cepējs Skauģis jau otro gadu vadītājs ar labāko reputāciju
45Saistītie raksti
Viedoklis /
20. novembris
Latvijas uzņēmumi nav pilnvērtīgi apguvuši datu analītikas potenciālu
Viedoklis /
7. oktobris
Baltijas konkurētspējas trumpis – vietējie risinājumi globāla mēroga problēmām
Viedoklis /
28. augusts
No “greizas” komunikācijas uz stratēģiski vadītu
Komentārs /
21. augusts
Jāsēj rudzi?
Komentāri (45)
Māris Sprūds 13.09.2012. 01.01
Kautkāds štrunta speciāls pētijums, kam tas vajadzīgs? reālas atsauksmes par darba devējiem ir http://www.tavsdarbs.lv izklaides pēc šad tad var palasīt :))
0
Sandris Maziks 12.09.2012. 21.39
bet arī a/s “Dzintars” valdes priekšsēdētājs Iļja Gerčikovs, kurš arī 2011. gadā ierindojās vadītāju topa otrajā vietā. Trešo vietu topā ieņem “Lido” vadītās Gunārs Ķirsons
Sarkanais direktors Ilja Gercikovs 1990. vai 1991. gada aizsutija uz krieviju fiktivai firmai lielu daudzumu Dzintara produkcijas par ko valstij netika samaksats, bet utubunga Gercikovs tika pie vairak ka simts tukstosiem dolaru. Par cekas informatoru, “labo” latvieti, Kirsonu tikai aklais – kurlais nezina
0
kristaps_drone 12.09.2012. 14.59
Re, cik jauki – Ķirsons pēc fiktīva bankrota atkal zirgā! Par labu Latviju!
2
Ilona Auziņa > kristaps_drone 12.09.2012. 16.02
Lai tik rullē! Vai Tev žēl? Viņš vismaz kustina d-nu un kaut ko dara, bet viņa Lido ir ļoti iecienīts un apmeklēts.
0
kristaps_drone > kristaps_drone 13.09.2012. 09.56
>nulle Protams, ka nav sliktāks, jo TP, gan Ķirsons rīkojas precīzi atbilstoši labākajām LV tradīcijām.
0
dace_ampermane 12.09.2012. 12.49
Slavena mūsu firma, bet īpašnieks apģērbies kā mūlāps :(
0
Ilona Auziņa 12.09.2012. 12.43
Viņa cepto maizi gan es lietot nevaru un ne jau tāpēc ka tā dārgi maksā, bet gan tāpēc ka tai ir pievienotas nepārikas vielas no kurām es pēc tam ļoti slikti jūtos. Es pērku ceptuves “Imanta” maizi. Tā gan varbūt nav tik “latviska”, bet no tās mana pašsajūta nepasliktinās. Bet Skauģis melo ka viņš maizi cep pēc vecmātes receptes. Es bērnībā bieži ēdu mājās ceptu maizi un arī no tās man nekad nekļuva slikti un nebija pēc tam jāmokās. Viņš ir tāds pats blēdis kā visi citi, kuri ražo preci lielveikaliem.
6
ilmisimo > Ilona Auziņa 12.09.2012. 12.49
Es bērnībā bieži ēdu mājās ceptu maizi un arī no tās man nekad nekļuva slikti un nebija pēc tam jāmokās….
_____________________________
Cik Tev Janka bija gadu- bērnībā?
Tagad – tikpat?
0
Ilona Auziņa > Ilona Auziņa 12.09.2012. 12.54
>lama.Vecīt! Jau toreiz, ja trāpījās saēsties ķīmiju, tad man svilināja iekšas tāpat kā tagad. Gadiem te nav nozīmes, bet gan produkta sastāvam. Tāpēc jau es meklēju tādus produktus, no kuriem nejūtos slikti. Iesaku Tev darīt to pašu. Varbūt ka izdosies pat veselam nomirt, kad pienāks tas laiks.:)
0
ilmisimo > Ilona Auziņa 12.09.2012. 14.04
>Janka
Ja jau par gastronomiju:
..līdz kādiem 20 gadiem nevarēju ne uzlūkot nekāda veida desas… tad lēnā garā( bads piespiež) sāku cept un tā…
— ar pienu vēl tagad diezgan vārgi…
ķīmija?- tajos laikos tik populārais “‘dusts”?
0
Ilona Auziņa > Ilona Auziņa 12.09.2012. 14.33
>lama.Dustu neviens pie maizes nelika arī toreiz. Ko īsti toreiz lika, es nezinu, bet dzeramo sodu gan nācās lietot bieži, ja lietoja veikala produktus, arī “ķieģeļa” maizi, šprotes tomātos, desas un citus gardumus. To ko tur pievieno zināja tikai pārtikas tehnologi. Tas pats bija ar ēdnīcās apēsto pārtiku, arī tā dedzināja ļoti. Bet mēs toreiz to nezinājām, tiešām domājām ka pie vainas ir kuņģis, kurš izdala lieku skābi. Tikai šodien mēs saprotam ka ar to ķīmiju tiek izjaukts dabīgais līdzsvars mūsos un organisms pret to protestē. Protams, nav viegli “uzķert” tieši kura pārtika “ir pie vainas”, bet kad tas izdodas, tad ir daudz, daudz vieglāk dzīvot, jo pašsajūta ir pavisam cita. Bet pietiek apēst tikai pavisam nedaudz, piemēram, no krāsvielas dzeltenu siera gabalu, lai uz ilgu laiku šī sajūta būtu sabojāta. Diemžēl lielveikalu lobijs šodien ir tik varens, ka mūsu pašsajūta un veselība te netiek žēlota, bet joprojām to “noraksta” uz slimām iekšām. Tikai kāpēc tad, ja izdodas izvairīties no šīm indēm, tās iekšas izrādās veselākas par veselām? Vai tā nav noziedzīga un sodāma nelietība pret cilvēkiem?
0
kristaps_drone > Ilona Auziņa 12.09.2012. 15.02
Jā, pērkot lāču maizi, ir ļoti uzmanīgi jāskatās, lai izvēlētos tādu, kurai nav piebāztas e-vielas. Taču kāda 1/4 daļa ir bez e-vielām.
0
Sandris Maziks > Ilona Auziņa 12.09.2012. 21.28
Janka
Bet mēs toreiz to nezinājām, tiešām domājām ka pie vainas ir kuņģis, kurš izdala lieku skābi.
Janka, 90% vainu ir galva, aprunajies ar arstu.
0
janazakovica 12.09.2012. 12.08
labakais vaditajs ar labako uzvardu..interesanti cik vins samaksajis par tadu leetreklamu.?..cenu studijaa…
0