Ievērojami jaunumi • IR.lv

Ievērojami jaunumi

Jānis Vēvers

Kad lapas kokos ar katru rītu kļūst sārtākas un saules stari vairs tikai paretam ielūkojas istabā, priecīgākam noskaņojumam vajadzīgs kaut kas patiesi uzmundrinošs

Ballīte uz līdzenas vietas

Sony SRS-XV800
Mūzikai piemīt spēja uzlabot noskaņojumu. Un, ja to var pagriezt tik skaļi, ka kaimiņi dīvānā palecas, tad par možuma trūkumu nevajadzētu sūdzēties. Tieši šādu uzmundrinājumu piedāvā Sony varenā bezvadu skanda SRS-XV800. Ceļojumu somas izmēra 18,5 kilogramus smagā akustiskā sistēma ir aprīkota ar pieciem skaļruņiem, kuri izplata dzidru augstas frekvences skaņu uz visām pusēm. Savukārt divi X-Balanced skaļruņu bloki ļauj sajust spēcīgu basu. Skanējumu papildina arī gaismas elementi, kas pielāgojas mūzikas ritmam un uzbur īstu diskotēkas atmosfēru. 

Dizains veidots ļoti pārdomāti. Apakšā vienā malā ir iemontēti ritenīši, augšā izveidots rokturis vilkšanai. Akumulatorā ir enerģija 25 stundas ilgam darbam. Skandu nebaida arī mitrums, jo tās korpuss atbilst IPX4 ūdensdrošības standarta prasībām. 

Kā ierasts, viedierīce bezvadu skandai tiek pievienota ar Bluetooth signālu. SRS-XV800 var izmantot arī kā skaļruni televizoram, aktivizējot TV Sound Booster funkciju, tai var pieslēgt arī ģitāru un karaokes sistēmu. Iespaidīgā izklaides iekārta maksā ap 700 eiro.


Spēļu monitors birojam

Philips Evnia 34M2C8600
Elektronikas ražotāji jau iemācījušies apslēpt jaudīgos spēļu datorus neuzkrītošā korpusā, kas ļauj aizrautīgiem spēlētājiem turpināt piekopt savu hobiju tā, ka kolēģi par to nemaz nenojauš. Izskatās, ka tagad līdzīgs liktenis gaida monitorus. Philips ieliektais Evnia sērijas monitors ir paredzēts datorspēlēm, taču izveidots tik eleganti, ka izskatās pēc glīta biroja ekrāna. Vienīgā «nodevīgā» pazīme ir no korpusa četros virzienos spīdošās Ambiglow gaismas. 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu