Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

Fot

Saeima par priekšsēdētāju ievēlēja Daigu Mieriņu (ZZS) pēc tam, kad pirmais kandidāts Gunārs Kūtris nesaņēma vairākuma atbalstu, jo Jaunā Vienotība un Progresīvie par viņu nebalsoja. Koalīcijas partneri uzskata, ka Mieriņas izteikumi pērn par Lembergu kā labu saimnieku bijuši priekšvēlēšanu retorika.

Par Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas priekšsēdētāju ievēlēts ārpus frakciju deputāts Oļegs Burovs (GKR), kurš solījis atbalstu jaunajai valdībai. Savukārt no Apvienotā saraksta Saeimā ievēlētais Igors Rajevs atstās frakciju un paliks Iekšlietu ministrijas parlamentārā sekretāra amatā.

Centrālā statistikas pārvalde pārtraukusi publicēt uz Baltkrieviju un Krieviju eksportējošo uzņēmumu sarakstu, jo bez detaļu izvērtēšanas nevarot izdarīt objektīvus secinājumus. 

Pirmajā vizītē Latvijā Vācijas aizsardzības ministrs Boriss Pis­toriuss pauda nelokāmu atbalstu Baltijas valstīm un apliecināja, ka Vācija ir gatava uzņemties vadošo militāro lomu Baltijā.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu