Ievērojami jaunumi • IR.lv

Ievērojami jaunumi

Jānis Vēvers

Vakariem savelkoties īsākiem un tumšākiem, atkal jāatgriežas telpās un jāmēģina izklaidēties istabā

Pasaule apklust vienā mirklī

Sony WH-1000XM5
Kad apkārt trokšņu vai negatīvas informācijas ir par daudz, gribas no tā visa atslēgties. Un to var izdarīt visnotaļ viegli, uzliekot Sony bezvadu austiņas WH-1000XM5. Gaumīgā iekārta ar grūti iegaumējamo nosaukumu cieši piekļaujas galvai un uzreiz pieklusina apkārtējās skaņas. Tas panākts, pateicoties jaunai trokšņu slāpēšanas tehnoloģijai ar astoņiem mikrofoniem un automātisko trokšņu slāpēšanas optimizēšanu. Turklāt Adaptive Sound Control funkcija automātiski pielāgo trokšņu slāpēšanas līmeni atkarībā no lietotāja kustības un atrašanās vietas. Ar taustei patīkamu gumijotu materiālu apvilktās ausis aprīkotas ar plašu skārienjutīgu zonu, lai komandu nodošana būtu maksimāli ērta.

WH-1000XM5 notur Sony augstos skaņas kvalitātes standartus un priecē ar patiesi niansētu un skaidru skanējumu. Tās arī spēj sacelt krietni lielāku troksni nekā mazie bezvadu ieauši, un arī basu dunoņa ir iespaidīgāka. 

Iebūvētajā akumulatorā ir enerģija aptuveni 30 stundu ilgai darbībai, un ar komplektā iekļauto USB lādētāju trīs minūšu laikā var iepildīt enerģiju trīs stundu skanēšanai. 

WH-1000XM5 modeļa austiņas pieejamas melnā un platīna sudraba krāsā un maksā 420 eiro.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu