Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

DZEJA. RŪTA MEŽAVILKA. TĀLĀK. IZDEVNIECĪBA NEPUTNS. Dzejoļu krājumā apkopoti no 2010. līdz 2021. gadam rakstīti dzejoļi. Autore atkāpjas no savu iepriekšējo dzejas grāmatu Ikdienas dzīves (2005) un Dz. (2010) urbāni sadzīviskajām noskaņām un pievēršas mūžīgajām tēmām — laika ritumam, cilvēka mūža pārvērtībām un dabas norišu vērojumam. Apgāda cena 4 €.


ROMĀNS.
HILARIJA MANTELA. IEVEDIET NELAIĶUS. IZDEVNIECĪBA ZVAIGZNE ABC. Grāmata pievēršas 17. gs. un intrigām bēdīgi slavenā Henrija VIII galmā. Gudrais, viltīgais un ambiciozais Tomass Kromvels ir ne tikai karaļa labā roka, kas kārto valsts lietas, bet arī veic Henrija uzticības personas, psihoterapeita, sapņu tulka un savedēja lomu. Grāmata ir romāna Vilku nams turpinājums, 2012. gadā saņēmis Bukera balvu. Apgāda cena 18,99 €.


ROMĀNS.
ANDREA FACIOLI. KALNU KLUSUMS. IZDEVNIECĪBA LATVIJAS MEDIJI. Šveice, Lugāno ezera piekraste — klusi kalnu ciemi un ziedos grimstošas pilsētas, vietas, «kur nekas tāds nenotiek». Arī pusaudze Natālija bauda vasaras brīvlaiku, satiekas ar draudzenēm un apdomā, kurā augstskolā studēs, taču pēc tēva nāves pār viņas pasauli nogrūst baisu atklāsmju lavīna… Apgāda cena 13,60 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu