Jaunākās grāmatas • IR.lv

Jaunākās grāmatas

DZEJA. GUNTA ŠNIPKE. CEĻI. IZDEVNIECĪBA MANSARDS. Liepājas dzejnieces un arhitektes trešā grāmata ir spilgti vizuāla, blīva un emocionāli saspringta dzeja. Kā saka grāmatas redaktore dzejniece Inese Zandere, Gunta Šnipke ir šobrīd latviešu literatūrā, šķiet, vienīgā dzejniece starp arhitektiem un vienīgā arhitekte starp dzejniekiem. Apgāda cena 6,90 €.


DIENASGRĀMATA.
MĀRA RIKMANE.  MĀRDADZIS. IZDEVNIECĪBA LATVIJAS MEDIJI. Grafiķe, gleznotāja, grāmatu ilustratore Māra Rikmane ir vērīga vērotāja un aizraujoša stāstniece. Dienasgrāmata ļauj ieskatīties mākslinieces pārdzīvojumos, dzīves spilgtākajos un traģiskajos brīžos; viņa apraksta pazīstamas personības rakstniecībā, mākslā, mūzikā. Apgāda cena 9 €.


MĀKSLA.
LATVIJAS FOTOGRĀFIJA 2018. IZDEVĒJS FOTOKVARTĀLS. Pieci projekti — Aļņa Stakles sērija par Ķīnu, Toma Harjo sērija par identitātes meklējumiem kā Jehovas lieciniekam, Andreja Lavrinoviča spēles ar tekstu un attēlu, Līgas Spundes fiktīvs stāsts par kinoscenogrāfi un Jura Zemīša ieskats kino uzņemšanas laukumos. Apgāda cena 10 €.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu