Kinojaunumi • IR.lv

Kinojaunumi

6
Karš pret visiem
Kristīne Simsone

 


ooo
 Karš pret visiem / War on Everyone. Kriminālā komēdija Džona Maikla Makdonas (dramaturga un režisora Mārtina Makdonas brāļa) izpildījumā. Lai arī filmā ir daudz asprātīgu vienrindīšu un veikli pasniegtu joku, tai pietrūkst konsekvences. Haotiski svaidoties no viena personāža pie cita, režisors izaicina skatītāja spējas sekot līdzi notikumiem. Kino no 14. oktobra.

oooo Megijas plāns / Maggie’s Plan. Romantiskā komēdija, kuru veidojusi Rebeka Millere (atcerieties Pipas Lī privāto dzīvi!). Ņujorkas attiecību stāsts atgādina te pozitīvu farsu, te kādu no Vudija Allena daudzvārdīgajām filmām. Jancīga ņemšanās ap kāda egoistiska vīrieša savešanu kopā ar bijušo sievu – gaumīgs humors un lieliska aktieru komanda ar Grētu Gervigu, Džulianu Mūru un Ītanu Houku galvenajās lomās. Kino no 14. oktobra.

ooo Senekas diena. Trīs Baltijas valstu kopražojuma filma ir vizuāli skaists, pat attēla tīrībā skandināvisks darbs un stilizēta 80. gadu beigu laikmeta drāma. Stāsts par trīs lietuviešu draugu šķelšanos atmodas laikā cieš no idejiskā fokusa trūkuma, pārāk laipojot apkārt sižeta galvenajiem notikumiem, brīžiem laupot filmas spēku. Kinoteātrī Kino Bize no 14. oktobra.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu