Latvieši nav ekskluzīvi • IR.lv

Latvieši nav ekskluzīvi

2
Mārtiņš Daugulis.
Ieva Alberte

Pasniedzējs Mārtiņš Daugulis (31) kļuvis par LNT ziņu cilvēku. Tas nozīmē, ka saviesīgus vakarus viņš vairs nevadīs un jokus dzīs krietni mazāk

Tas skruļļainais džeks, kurš okšķerē pa ledusskapjiem. Tā Mārtiņu atpazītu televīzijas skatītāji pirms gada kā raidījuma Ciemiņš virtuvē vadītāju. Tagad džekam ir pieglausti mati un nopietns skatiens LNT ziņu raidījumā 900 sekundes. Ārpus TV kastes Mārtiņš ir lielisks vakaru vadītājs, smīdinātājs un improvizators. Pasniedzējs, kurš lasa paša izveidotu politikas studiju programmu Rīgas Stradiņa universitātē un raksta doktordarbu. Un vēl māca tiesnešiem argumentācijas māku. Un Rīgas Juridiskajā augstskolā pasniedz starptautiskajiem studentiem vēsturi un starptautiskās attiecības. Un paņem no patversmes suni. Un, un… Kas tas ir par cilvēku, kurš spēj tik daudz un dažādi izpausties? Vai tā nevar pazaudēties?

Izskatās, ka nevar. 

Tikšanās ar Mārtiņu ir nolikta brīvdienas rītā. Braucot garām pārkrautai un izārdītai miskastei Pārdaugavā, viņš nevis nododas vaimanām, ka atkritumu savākšanas serviss ir briesmīgs, bet pajoko: «Laipni lūdzam, zviedru galds!» 

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu