Citadele un dubļi • IR.lv

Citadele un dubļi

2
Aivars Ozoliņš

Priekšvēlēšanu troksnī maz dzird par nākamajos četros gados svarīgāko

Priekšvēlēšanu kampaņa var radīt iespaidu, ka tai maz sakara ar nākamās Saeimas vēlētājiem vissvarīgāko – Latvijas drošību. Pēdējās nedēļas skaļākie temati tajā bija par banku Citadele un pornogrāfiju.

Gan sabiedriskās domas aptaujas, gan sadzīviskas sarunas parāda, ka Latvijas pilsoņiem drošība rūp visvairāk. Vēl viņi prasa no politiķiem veselības un izglītības jomu sakārtošanu un tiesu sistēmas stiprināšanu, nevienlīdzības samazināšanu, demogrāfijas problēmu risināšanu. Partiju programmās par to gan ir rakstīts, taču priekšvēlēšanu kampaņas kopējā korī vāri skan tikai fonā.

Toties šajā korī nupat atkal iepīkstējies Aivars Lembergs kā Zaļo un Zemnieku savienības jau ceturtais «premjerministra kandidāts», bet vēl skaļāk dzirdams Ingunas Sudrabas sevis noliegšanas solo – «nē, tā es neesmu» par video redzamo kundzi, kura kopā ar krievu spiega tēvu iekāpj privātā lidmašīnā, lai dotos uz Krieviju.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu