Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

5
Kā pieradināt pūķi 2
Kristīne Simsone

 


oooo 
Kā pieradināt pūķi 2 / How to Train Your Dragon 2. Patīkama un saturīga brīvdienu izklaides multene bērniem. Tās nepagurstošajai enerģijai ir pa spēkam savaldzināt arī tos, kas pret iepriekšējo, 2010.gada pūķu pieradināšanas hitu palika vienaldzīgi. Pievilcīgi animēta skatāmviela, kurai izdevies skaitā kuplos sižeta pavērsienus apvienot ar bērniem saprotamu un negarlaikojošu kodolīgumu. Kino no 4.jūlija.

oo Eijafjadlajegidls / Eyjafjallajökull. Holivudiska ālēšanās komēdija franču izpildījumā, tās centrā kāda šķirta pāra garais un ķīviņu pilnais ceļš uz meitas kāzām Grieķijā. Pārspīlējumu, abu galveno varoņu nejēdzīgās māžošanās un visnotaļ ļaunā cinisma dēļ šo komēdiju skatīties brīžam ir tikpat grūti kā izrunāt tās [un bēdīgi slavenā Islandes vulkāna] nosaukumu. Kino no 4.jūlija.

Eiropas Kinoakadēmijas balvai nominētās latviešu filmas. Līdz 3.septembrim katru trešdienas vakaru Esplanādē notiks latviešu filmu seansi. Šoreiz uz brīvdabas kinoekrāna Lailas Pakalniņas filmu skate. Tajā skatāma lieliskā urbanizētās sabiedrības [atlieku] un dabas attiecības portretējošā dokumentālā lente Leiputrija – EK balvas nominante, kā arī spēles īsfilmas Uguns, Ūdens, Akmeņi un Klusums. Kultūras vasarnīcā Esplanādē 9.jūlijā plkst.22.30.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu