Jaunākās filmas • IR.lv

Jaunākās filmas

3
Leģendārais piecinieks
Kristīne Simsone

 

ooo Leģendārais piecinieks / Rise of the Guardians. Pretēji murgainajam iespaidam, ko atstāja multenes videoreklāma, Leģendārais piecinieks tomēr patīkami pārsteidz. Krāšņā filma par bērnu sapņu aizstāvjiem ir līdzīga animētai brīnumpasakai, kurā, protams, neiztiek bez izklaides kino raksturīgā episkuma. Rezultāts gan nedaudz komisks – mītisko būtņu – Lieldienu zaķa, Ziemassvētku vecīša un Zobu fejas kompānija ir pārtaisīta par supervaroņu komandu. Filmā ir daudz detaļu, ar ko pamielot acis. Ziemassvētku sajūtas raisoša skatāmviela bērnien ar saistošu sižetu. Kino no 30.novembra.

oo Bunkurs / La cara oculta. Minimālisma tradīcijās ieturēts Spānijas un Kolumbijas kopražojuma trilleris, kura interesantums saistās ar žanru spēli, miksējot spriedzes kino ar šausmu filmu elementiem. Stāstā par kāda vīrieša pazudušo draudzeni iespējams atrast pietiekamu devu spriedzes, ja nav iebildumu pret statisku aktierspēli, paprastiem dialogiem un trulu pamatuzstādījumu – meitenes pazušanas iemesls ir klaji muļķīgs. No 30.novembra.

oo Tusnis ringā / Here Comes the Boom.Komēdija ar viduvēju sižetu un smieklus maz raisošiem jokiem. Tas viss, protams, «cēla» mērķa labad – dzīves garlaikots bioloģijas skolotājs metas cīņas sportā, lai palīdzētu darbavietai savākt naudu mūzikas pulciņam, kuru nepietiekamā budžeta dēļ grasās likvidēt. No 30.novembra.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Iepriekšējais raksts

Nākamais raksts

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu