Edmunds Grostiņš, meklē sievu • IR.lv

Edmunds Grostiņš, meklē sievu

5
«Lai pašiem būtu jautri,» Ilze Ziemane stāsta, kāpēc izveidoja mājaslapu, kurā brālim Edmundam Grostiņam meklē dzīvesdraudzeni.
Ieva Alberte

 

Mani sauc Ilze, un es esmu Edmunda māsa. Kā jau ar māsām un ģimenes locekļiem mēdz būt, arī es savam brālim vēlu to labāko un gaišāko. Manam brālim tuvojas 30 gadu jubileja, gribētos viņam atrast dzīvesbiedreni, – tā vēsta ieraksts Edmundsmekle.jimdo.com

Mājaslapa ir dikti humorīga un sirsnīga reizē. Tajā ievietotas Edmunda omītes, opīša, krusttēva un citu radu bildes. Protams, arī pats Edmunds: pozējot ar velosipēdu, gaiļa maskā un ar baranku brillēm uz acīm. Viņš tiek raksturots kā dabas mīļotājs, kurš aizrāvies ar velobraukšanu pa neceļiem un nobraucieniem no kalna. Klausās klasisko mūziku, lasa grāmatas. Beidzis Rīgas Angļu ģimnāziju un Ventspils augstskolu.

Kā iespējamie randiņu laiki minēti jūlija beigas un decembra beigas. Tas tāpēc, ka Edmunds ceturto gadu dzīvo Cīrihē un strādā vienā no lielākajām Šveices bankām UBS. Uz Latviju atbrauc reti. Viena no tādām reizēm bija Lieldienās – pie vecvecākiem Jūrmalā svinēja visa dzimta. Radi secināja, ka Edmundam vienīgajam nav ģimenes. «Māsīcas vīrs smējās, ka vajag draudzeni sameklēt internetā. Un tā arī uzrakstīt: Edmunds meklē!» atceras Ilze. Edmunds papildina: «Tā bija tāda pazirgošanās. Skaidrs, ka man palīdzību nevajag.» Draudzeni, no kuras viņš izšķīrās pirms pusgada, savulaik atrada pats.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu