Atpakaļ Blaumaņlaikos • IR.lv

Atpakaļ Blaumaņlaikos

7
Foto — Jānis Saliņš, F64
Ieva Puķe

Izmēģinājusi dzīvi Indijā, Liepājas Karostas kultūras centra izveidotāja Kristīne Briede ir atpakaļ Latvijā un turpina šifrēt kultūras kodus – tagad jau kā indieša Antonio sieva un mazās Gundegas mamma   

Taciņa mūsmāsiņai. Karosta-Rīga-Nīšēpinga-Stokholma-Goa-Madgaona-Ernakulama-Kočina. To 2008.gada 7.novembrī savā blogā fiksēja Kristīne Briede – bijusī liepājniece, viena no kultūras centra K@2 motoriem, jauno mediju darbnīcas RIXC līdzdibinātāja. Galamērķī, Keralas štatā Dienvidindijā, trīs miljonu iedzīvotāju pilsētā Kočinā 27.novembrī viņu gaidīja kāzas. 

Laikā, kad daudzi labākas nākotnes meklējumos devās uz Rietumiem, 21.gadsimta meitene kristījās katoļticībā un pārcēlās dzīvot, kā pati smejas, uz Blaumaņlaikiem. Uz Indiju. 

Galvenais – sirds!
Kristīnei Indija nebija sveša. Eksotiskajai valstij viņa apbrauca apkārt jau 1996.gadā. Ar studijas Lokomotīve komandu, sekodama pa pēdām Latvijā strauju popularitāti guvušai reliģijai, uzņēma filmu par krišnaītiem Citi Ziemassvētki

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu