Radars Latvijā • IR.lv

Radars Latvijā

4

Nedēļas notikumi Latvijā

 

Vienotības un Zaļo un Zemnieku savienības Saeimas frakcijas deputāti aprīlī rīkos kopēju sēdi, uz kuru aicinās Valsts prezidentu Valdi Zatleru, kurš apliecinājis gatavību kandidēt uz amatu arī uz otro termiņu, pirmdien pavēstīja premjerministrs Valdis Dombrovskis un ZZS Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis. Dombrovskis norādīja, ka Vienotība ir paudusi atbalstu Zatleram un tagad tiek gaidīts ZZS viedoklis. Brigmanis apstiprināja, ka viņa mērķis ir pārliecināt tos ZZS Saeimas frakcijas deputātus, kuri neuzskata Zatleru par labāko kandidātu augstajam amatam.

Bijušais Finanšu ministrijas Nodokļu un muitas administrēšanas politikas departamenta direktora vietnieks Vladimirs Vaškevičs atbrīvots no apcietinājuma pret 60 000 latu drošības naudu. Viņam piemēroti trīs citi drošības līdzekļi. Vaškeviču aizdomās par kukuļdošanu KNAB aizturēja 31.janvārī, un aiznākamajā dienā tiesa viņu apcietināja.

Lai lasītu šo rakstu tālāk, lūdzam autorizēties ar savu epastu vai sociālā tīkla kontu:


Ja vēl neesi abonents, aicinām pievienoties mūsu lasītāju pulkam. Abonējot digitālo žurnālu, saņemsi piekļuvi rakstiem nekavējoties.

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu