VIDEO: Vai mēs varam uzticēties "Telegram"? • IR.lv

VIDEO: Vai mēs varam uzticēties “Telegram”?

1
Attēls no ARTE video.
ARTE

Pēc tās dibinātāja aresta lietotne Telegram ir pakļauta pastiprinātai pārbaudei.

Miljoniem cilvēku visā pasaulē katru dienu izmanto lietotni Telegram, kas ir kļuvusi par tiešsaistes patvērumu noziedzniekiem – lietotnei trūkst satura pārraudzības. Francijas policija tagad veic izmeklēšanu par tās dibinātāja un izpilddirektora Pāvela Durova līdzdalību bērnu seksuālā izmantošanā, naudas atmazgāšanā un narkotiku tirdzniecībā. Mēs aplūkojam, kāpēc lietotne nonākusi likumsargu redzeslokā, kā tā atšķiras no konkurentiem un cik tā patiesībā ir droša.

 

Redakcijas piebilde: video raidsabiedrības ARTE mājaslapā varēs aplūkot līdz šāgada 5.oktobrim.

Šo iknedēļas raidījumu veido Eiropas sabiedriskā raidorganizācija ARTE. Tas tiek publicēts deviņās valodās, pateicoties sadarbībai ar El País (Spānija), Gazeta Wyborcza (Polija), Internazionale (Itālija), Kathimerini (Grieķija), Le Soir (Beļģija), Telex (Ungārija) un Ir (Latvija). Projektu finansē Eiropas Savienība no European Media Platforms līdzekļiem.

Komentāri (1)

Uldis.M42 09.09.2024. 09.31

Cerēsim, ka Telegram tomēr nenolaidīsies līdz pretīgā žīdeļa Cukerberga Facebook’am, kas ASV marksistu, korumpantu un pederastu parķijas interesēs pārkāpa ASV konstitūcijas 1. pantu, palīdzēja tiražēt malus un ierobežoja informāciju, kā piemēram par Hantera Baidena dzērumā vai narkotisko vielu iespaidā padirstā Laptop. Tur bija dati par naudas ņemšanu no čekistu firmas Burisma, no bijušā Maskavas mēra Lužkova sievas Baturinas un Ķīnas komparķijas, ko nu jau vairs neviens pat nedomā noliegt, turklāt pats narkoša tiesā jau ir atzinies, ka izvairījies no nodokļu nomaksas par nelikumīgi iegūtiem līdzekļiem, lai papucis pirms nosprāgst vēl pagūtu to apžēlot.
Ja toreiz plašāka publika zinātu par Obamas – Baidena (protams ne jau paša Hantera, kurš gandrīz nekad nebija pie saprašanas) koruptīviem darījumiem, ģem-parķija nebūtu uzdrīkstējusies pēc savu kremļa saimnieku lekāliem tik nekaunīgi nozagt vēlēšanas.

0
0
Atbildēt

0

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu