Ārskats nr. 91: Vācijā panākumi galēji labējiem un kreisajiem. Pārkārtojumi Ukrainas valdībā. Izraēlā protesti pret Netanjahu valdību. • IR.lv

Ārskats nr. 91: Vācijā panākumi galēji labējiem un kreisajiem. Pārkārtojumi Ukrainas valdībā. Izraēlā protesti pret Netanjahu valdību.

Pauls Raudseps

Ir komentētāji Aivars Ozoliņš un Pauls Raudseps šajā Ārskata raidījumā vērtē Ukrainas prezidenta Zelenska veiktos pārkārtojumus valdībā, Brazīlijas Augstākās tiesas tiesneša rīkojumu apturēt sociālā medija X darbību valstī, Krievijas prezidenta Putina vizīti Mongolijā par spīti Starptautiskās krimināltiesas izdotajam viņa aresta orderim, protestus Izraēlā pret Netanjahu valdību pēc sešu Hamās sagrābto ķīlnieku nogalināšanas Gazas sektorā, Turcijas iesniegumu par uzņemšanu BRICS, parlamenta “vēlēšanas” Azerbaidžānā. Bet Pauls sniedz plašāku pārskatu par norisēm Vācijā – galēji labējās Alternatīvas Vācijai un galēji kreisās Zāras Vāgenknehtas Alianses panākumiem vēlēšanās Tīringenē un Saksijā un Vācijas ekonomiskajām nedienām.

Raidierakstā Ārskats Ir komentētāji Pauls Raudseps un Aivars Ozoliņš dalās pārdomās par ārpolitikas aktualitātēm un izceļ gan lielas, gan mazas ziņās pamanītas lietas, kuras Latvijā nevarētu notikt. Podkāsts ir pieejams Ir.lvSpotifyApple Podcasts un Youtube.

Labākais veids, kā atbalstīt mūsu redakciju — abonēt Ir.

Esam pateicīgi visiem, kas gatavi atbalstīt tieši Ārskatu vienreizējā maksājumā (šeit) vai regulārā maksājumā (šeit).

Atcelt savu regulāro ziedojumu jebkurā brīdī varat šeit: billing.stripe.com

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. #SIF_MAF2024

Pagaidām nav neviena komentāra

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu