VIDEO: Cik labi Eiropa aizsargā trauksmes cēlējus? • IR.lv

VIDEO: Cik labi Eiropa aizsargā trauksmes cēlējus?

1
Attēls no ARTE video.
ARTE
Varoņi vai nodevēji? Iedziļināsimies trauksmes cēlēju pasaulē un tajā, cik labi Eiropas Savienība viņus aizsargā.
No Džūljena Asanža un Edvarda Snoudena līdz Čelsijai Meningai un Realitijai Vinerei – trauksmes celšana sabiedrības interešu vārdā atklāj informāciju par noziegumiem, bieži vien pakļaujot indivīdu lielam riskam. Šajā ARTE Eiropas iknedēļas apskatā dodamies sarežģītajā trauksmes cēlēju pasaulē, cenšoties noskaidrot, kas viņus motivē un cik labi Eiropa viņus aizsargā.

Redakcijas piebilde: video raidsabiedrības ARTE mājaslapā varēs apskatīt līdz šā gada 3.augustam.

Šo iknedēļas raidījumu veido Eiropas sabiedriskā raidorganizācija ARTE. Tas tiek publicēts deviņās valodās, pateicoties sadarbībai ar El País (Spānija), Gazeta Wyborcza (Polija), Internazionale (Itālija), Kathimerini (Grieķija), Le Soir (Beļģija), Telex (Ungārija) un Ir (Latvija). Projektu finansē Eiropas Savienība no European Media Platforms līdzekļiem

Komentāri (1)

Uldis.M42 08.07.2024. 13.33

Neko nezinu par Čelsiju Meninu un Realitiju Vineri, bet ja jau par tām iestāja prokremliskās “Pilsoņu platformas” rupors Gazeta Wyborcza, jādomā nav labākas par kremļa algotiem Džūljanu Asandžu un Edvardu Snoudenu uz kuru rokām ir desmitiem viņu nodoto cilvēku asinis un kuri pēc visu čekas sūdu izdauzīšanas ir pelnījuši tikti izbeigti visbaisākā veidā.
Par trauksmes cēlājiem pamatoti uzskatāmi: kompromat.lv, kas pēc čekas pasūtītā uzbrukuma talantīgam un varonīgam žurnālistam Jakabsonam, mazinājis aktivitāti un galējo neliešu atmaskošanu un pietiek.com, pret ko nemitīgi fabricē lietas noziedznieki un fekāliju stumdītāji.

0
0
Atbildēt

0

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu