Cīkstone Grigorjeva pasaules čempionātā saņem bronzas medaļu • IR.lv

Cīkstone Grigorjeva pasaules čempionātā saņem bronzas medaļu

27
Anastasija Grigorjeva. Foto: Latvijas Olimpiskā komiteja/LETA

Latvijas cīkstone ir četrkārtēja Eiropas čempione

Latvijas brīvā stila cīkstone Anastasija Grigorjeva ceturtdien izcīnīja bronzas medaļu pasaules čempionāta sacensībās svara kategorijā līdz 60 kilogramiem, kas notika Parīzē, vēsta LETAGrigorjeva finālā ar 3:2 pārspēja vācieti Luīzu Nīmišu.

Duelis iesākās pasīvi, bet raunda vidū pretiniece tika pie diviem punktiem. Otrā raunda sākumā vāciete dabūja pusminūtes pasivitātes sodu, kura laikā viņai bija jāgūst punkti, bet Nīmišai tas neizdevās, līdz ar to Grigorjeva panāca 1:2. Tuvojoties dueļa beigām, Grigorjeva centās tikt pie uzbrukumam izdevīgām pozīcijām, kas izdevās cīņas pēdējās sekundēs, daugavpilietei izcīnot uzvaru ar 3:2.

Latvijas cīkstone ir četrkārtēja Eiropas čempione, tāpat viņas kolekcijā ir divas Eiropas sudraba un viena bronzas medaļa.

Arī 2014.gadā Grigorjeva pasaules čempionātā izcīnīja bronzu.

Par čempioni tika kronēta japāniete Risako Kavai, kura finālā priekšlaicīgi noslēdza cīņu ar amerikānieti Elisoni Reganu. Amerikāniete līdz ar to ieguva sudraba medaļu.

Savukārt otru bronzas medaļu ieguva divkārtējā Eiropas čempione Juhanna Matsone no Zviedrijas, kura ar 8:3 pārspēja Šovdoru Bātarjavu no Mongolijas.

Pasaules čempionāts Parīzē ilgs līdz sestdienai.

 

Komentāri (27)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu