Piektdien un sestdien Ikšķilē otrais Operetes festivāls • IR.lv

Piektdien un sestdien Ikšķilē otrais Operetes festivāls

21
Foto no festivāla mājas lapas

Festivāla galā koncertā 15.jūlijā skanēs skaistākās operešu melodijas atjaunotajā Ikšķiles brīvdabas estrādē

Piektdien, 14. jūlijā un rīt, 15. jūlijā Ikšķilē norisināsies Otrais Operetes festivāls, kura laikā uzstāsies Austrijas džeza orķestris “Eddie Luis und die Gnadenlosen XL” un mecosoprāns Helēna Sorokina, solisti no Itālijas un Polijas, kā arī Latvijā iemīļotie mākslinieki – Sonora Vaice, Dainis Skutelis, Marlēna Keine, raksta aģentūra LETA. 

Mazie skatītāji rīt plkst.13 varēs apmeklēt pirmizrādi iestudējumam “Karlsons.” 

Festivāla kulminācijā – galā koncerts atjaunotajā Ikšķiles estrādē un romantisks Valšu vakars. 

Operetes festivālu šogad jau tradicionāli uzsāks labdarības koncerts Dvēseles stīgas, kas notiks piektdien plkst.18 Ikšķiles ev. luteriskajā baznīcā ar Sonoras Vaices un jauno operetes solistu piedalīšanos. Koncertā tiks dāvināta vijole Ikšķiles mūzikas skolas talantīgajai vijolniecei Amandai Patjanko. Savukārt, Ikšķiles tautas namā piektdien būs iespēja dzirdēt populāro Austrijas džeza orķestri “Eddie Luis und die Gnadenlosen XL”, kas kopā ar Austrijā dzīvojošo, jauno latviešu mecosoprānu Helēnu Sorokinu uzstāsies koncertprogrammā “Zāra Leandere – Madame Scandaleuse.” 

Operetes festivāla galā koncertā 15.jūlijā skanēs skaistākās operešu melodijas renovētajā un atjaunotajā Ikšķiles brīvdabas estrādē. Koncertā piedalīsies solisti no Itālijas un Polijas, kā arī Latvijā iemīļotie solisti – Sonora Vaice, Dainis Skutelis, Nauris Indzeris, Marlēna Keine, Emīls Kivlenieks, Laura Purena u.c. Spēlēs Operetes orķestris diriģenta Guntara Bernāta vadībā. 

Festivāla izskaņā – valšu vakars, kurā ikviens varēs ļauties valša un polkas dejas valdzinājumam orķestra pavadījumā. 

Vairāk informācijas mājas lapā

 

Komentāri (21)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu