Tramps noliedz, ka kopā ar Krieviju veidos kiberdrošības grupu • IR.lv

Tramps noliedz, ka kopā ar Krieviju veidos kiberdrošības grupu

23
ASV prezidents Donalds Tramps. Foto: AP/LETA

Toties reāli sasniegta esot vienošanās par uguns pārtraukšanu Sīrijas dienvidrietumos

Lai arī ASV prezidents Donalds Tramps tikšanās laikā Hamburgā ar Krievijas līderi Vladimiru Putinu apsprieduši “kiberdrošības grupu”, tas nebūt nenozīmējot, ka viņš uzskata tādas izveidošanu par reāli iespējamu, vēsta Dw.de.

Tramps svētdien tviterī paziņoja: “Fakts, ka mēs ar prezidentu Putinu apspriedām kiberdrošības vienības izveidošanu, nenozīmē, ka es domāju, ka tas var notikt. Tas nevar notikt.”

Baltā nama saimnieks arī norādīja, ka nav ar Putinu apspriedis sankcijas, ko ASV piemērojušas Krievijai, un uzsvēra, ka nekas netiks darīts, kamēr nebūs atrisinātas Ukrainas un Sīrijas problēmas.

Sīrijas dienvidrietumos 9.jūlijā stājās spēkā vienošanās par uguns pārtraukšanu. Pēc Trampa rakstītā tviterī, šāda vienošanās ar Maskavu reāli var “tikt sasniegta”, kas praksē “arī ir noticis”.

Tramps, kurš piektdien Hamburgā divas stundas tikās ar Krievijas prezidentu Putinu, norādīja, ka divreiz izdarījis spiedienu uz Putinu jautājumā par Krievijas jaukšanos ASV vēlēšanās, bet neatklāja, vai akceptējis Putina noliegumu.

Tramps ir izteicies, ka, viņaprāt, Krievija, visticamāk, uzlauza Demokrātu nacionālās komitejas un Hilarijas Klintones padoto e-pastus, bet norādījis, ka droši vien bijušas iesaistītas arī citas valstis.

 

Komentāri (23)

basta 10.07.2017. 13.53

Lai ko tur neizdomātu CNN vai NYT, Tramps nav tāds idiots, lai sataisītos kopā ar krieviem cīnīties pret Krievijas FSB kibertororismu un vēl, domāju viņš saprot, kas radījis, finansē un koordinē IGIL.

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu