Kinoteātrī "KSuns" uzstāsies grupa "Ezeri" • IR.lv

Kinoteātrī “KSuns” uzstāsies grupa “Ezeri”

32
Grupa "Ezeri". Publicitātes foto

Grupa prezentēs savu jauno videodarbu, kā arī sniegs koncertu. Ieeja bez maksas

Jaunā, bet jau kritiķu un klausītāju atzinību izpelnījusies grupa “Ezeri” sestdien, 6.maijā plkst. 18.30 kinoteātrī “KSuns” rādīs dziesmas “Universal Noise” vizuālizāciju, kā arī sniegs koncertu, informē koncerta organizatori.

“Ezeru” debijas albums “Ogle” ir viens no lielākajiem pārsteigumiem, ko atzinīgi novērtējuši gan žurnāla ‘’Mūzikas saule” recenzenti, gan arī ievērojusi Latvijas ierakstu gada balvas ‘’Zelta Mikrofona” žūrija. Albums “Ogle” tika nominēts kategorijā “Gada Debija”. “Ogle” ir viens no retajiem Latvijas populārās mūzikas albumiem, kas pilnā garumā atskaņots Latvijas radio 3 raidījumā ‘’Neakadēmiskā pusstunda”. 

“Ezeri” jau grupas rašanās laikā tika definēti kā mūžīgi mainīgs projekts, kur mūzika neseko nekāda veida formulām – katrs skaņdarbs ir atšķirīgs gan formā, gan harmonijā. “Ksuns” koncertā “Ezeri” izpildīs dziesmas no albuma “Ogle”, kā arī ko pavisam svaigu un vēl neierakstītu mūziku. 

Dziesmas “Universas Noise” vizualizāciju veidojis kinooperators Toms Šķēle un māksliniece Ieva Putniņa. Video stāsta par kādu dīvainu Sakni, kas vienā dienā nokrīt no vientuļa koka un sāk savu ceļojumu pretī universālajam troksnim.

Ieeja bez maksas

 

Komentāri (32)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu