Cēsīs un Rīgā uzstāsies Honkongas bērnu koris "YIP" • IR.lv

Cēsīs un Rīgā uzstāsies Honkongas bērnu koris “YIP”

30
Kora publicitātes foto

Atraktīvi koncertšovi ar spilgtiem tērpiem un tautas mūzikas instrumentiem. Koncerti bez maksas

Otrdien, 5. augustā plkst. 19 Vidzemes koncertzālē “Cēsis” un 7. augustā plkst. 19 koncertzālē “Lielā Ģilde” uz atraktīviem koncertšoviem aicina Honkongas bērnu koris “YIP”.

Starptautiski pazīstamais bērnu koris “YIP” no Honkongas Latvijā viesosies koncerttūres ietvaros, kas sākās Maskavā un noslēgsies Krakovā.  Turnejas koncertos koris piedāvā plašu repertuāru – gan garīgo kormūziku un tautas dziesmas – ķīniešu, skotu, poļu un pat latviešu, gan visdažādākā rakstura populāras melodijas no mūzikliem un filmām.

Bērnu koris “YIP” (The Yip’s Children’s Choir) ieguvis starptautisku atpazīstamību ar savām izcilajām un īpaši skolotajām bērnu balsīm. Koris uzstājies daudzos starptautiskos mūzikas festivālos un saietos, iegūstot kritikas atzinību. Korī ir vairāk nekā 800 dalībnieku vecumā no 5 līdz 17 gadiem. Koris savā 30 gadus ilgajā vēsturē izdevis vairāk nekā 30 audio un video ierakstus, kā arī piedalījies vairāku profesionālo operu iestudējumos.  

Ieeja koncertos Rīgā un Cēsīs būs bez maksas, bet ielūgumi savlaicīgi jāizņem Vidzemes koncertzāles “Cēsis” un koncertzāles “Lielā Ģilde” biļešu kasēs.

Plašāka informācija par bērnu kori mājas lapā

 

Komentāri (30)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu