Darbu KNAB sācis Iekšējās drošības nodaļas vadītājs Jānis Roze • IR.lv

Darbu KNAB sācis Iekšējās drošības nodaļas vadītājs Jānis Roze

32
KNAB logo. Foto: Edijs Pālens, LETA

Roze ir viens no trim amatpersonām, kurām darbu piedāvājis KNAB priekšnieks Streļčenoks

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB) darbu oficiāli sācis biroja Iekšējās drošības nodaļas vadītājs Jānis Roze, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Viens no Iekšējās drošības nodaļas pienākumiem ir veikt dienesta pārbaudes par KNAB darbinieku pieļautajiem pārkāpumiem.

Roze bija viena no trīs amatpersonām, kurām KNAB priekšnieks Jaroslavs Streļčenoks piedāvājis darbu KNAB.

Valsts policijas (VP) Galvenās administratīvās pārvaldes Juridiskā biroja Normatīvo aktu analīzes un izstrādes nodaļas priekšnieks Intars Opolais pagaidām nesteigsies strādāt par KNAB Juridiskās un personālvadības nodaļas vadītāju. Viņš gan nenoliedz, ka vispirms vēlas sagaidīt Satversmes aizsardzības biroja (SAB) atzinumu par nepieciešamo pielaidi valsts noslēpumam.

Pagaidām nav zināms, kā rīkosies bijušais Drošības policijas (DP) izmeklētājs Aldis Višņevskis, kurš bija piekritis ieņemt KNAB priekšnieka vietnieka vietu. Viņam Streļčenoks piedāvāja ieņemt Jutas Strīķes vietu, taču nesen tiesa Strīķi atjaunoja amatā. Otra KNAB priekšnieka vietniece Ilze Jurča nesen gan paziņoja, ka Višņevskim varētu piedāvāt kādu citu amata vietu.

Korupcijas apkarošanas blokā pataban ir vairākas vakances. Birojs meklē trīs izmeklētājus, un atlūgumu iesniegusi KNAB Izmeklēšanas nodaļas vadītājas vietniece Signe Bole. Iemesli aiziešanai ir vairāki, arī nogurums no apjomīgo krimināllietu izmeklēšanas un KNAB priekšnieka Jaroslava Streļčenoka vadības stils, teica Bole.

 

Komentāri (32)

silvija 23.04.2014. 07.31

Darbu KNAB sācis Iekšējās drošības nodaļas vadītājs Jānis Roze. Ak tā? Jā jā, tad jau gan … Kas to būtu domājis, māsiņ?

0
0
Atbildēt

0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu