DDT jaunums - leļļu teātra izrāde pieaugušajiem "Medījums" • IR.lv

DDT jaunums – leļļu teātra izrāde pieaugušajiem “Medījums”

1
Izrādes publicitātes attēls

Leļļu tehnikas un dramatiskā teātra aktieri pastāvēs kā līdzvērtīgi spēles partneri, lai atklātu mednieka stāstu

Pirmdien, 17.martā “Dirty Deal Teatro” pirmizrādi piedzīvoja režisora Mārča Lāča trilleris “Medījums”, kas ir leļļu teātra izrāde pieaugušajiem, raksta aģentūra LETA. 

Noslēpumainajā meža pasaulē realitāte saaugusi ar absurdiem un neticamiem notikumiem. Vientuļā meža būdā dzīvo vecs mednieks kopā ar nomedīto zvēru – zaķa, brieža, āža un lāča – trofejām, kas nevar vien sagaidīt atriebības stundu. 

Režisors Mārcis Lācis ar izrādi “Medījums” attīsta radošās apvienības “Umka.lv” iesāktos eksperimentus leļļu teātra jomā Latvijā. Te dažādas leļļu tehnikas un dramatiskā teātra aktieri pastāvēs kā līdzvērtīgi spēles partneri, lai atklātu mednieka stāstu. Izrādes “Medījums” radošajā komandā ir tās režisors Lācis, dramaturģijas konsultante Justīne Kļava, dziesmu tekstu autors Andris Kalnozols, scenogrāfi Aivars Žukovskis un Jānis Bijubens, kostīmu mākslinieces Inga Bermaka un Agnese Stabiņa, kā arī leļļu māksliniece Marta Batbajarina. Izrādes mūzikas autors ir Toms Auniņš. Par gaismām izrādē rūpēsies Lauris Johansons. 

Lomās iejutīsies Jānis Skanis, Mārtiņš Brūveris, Armands Berģis, Antons Zamišļajevs un arī Lācis. Režisors Lācis absolvējis Latvijas Kultūras akadēmiju 2004.gadā un kopā ar domubiedriem darbojies radošajā apvienībā “Umka.lv”. Lācis iepriekš ir iestudējis izrādes “Quo vadis?” “Dirty Deal Teatro”, “Novakars: Kopsavilkums” Latvijas Nacionālajā teātrī, “Skalbi un Valdi” kopā ar Regnāru Vaivaru Latvijas Nacionālajā teātrī, “Runcis zābakos” Liepājas teātrī u.c. 

Izrāde notiks arī 23.martā plkst.19. Biļetes var iegādāties www.bilesuparadize.lv

Komentāri (1)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu