Festivālā "Zemlika" Durbē demonstrēs filmas no Berlīnes īsfilmu festivāla programmas • IR.lv

Festivālā “Zemlika” Durbē demonstrēs filmas no Berlīnes īsfilmu festivāla programmas

27
NULL

Festivālā rādīs arī DDT izrādi “Nacionālās attīstības plāns”, spēlēs mūziķi no dažādām pasaules valstīm

Piektdien un setdien, 26.oktobrī, Durbē norisināsies mūzikas, mākslas un vietējās ražas festivāls “Zemlika”, kura laikā sadarbībā ar neatkarīgo kinoteātri “Kino Bize” tiks arī demonstrētas filmas no Berlīnes īsfilmu festivāla “My Europe” 2012.gada programmas, raksta aģentūra LETA. 

Ar festivāla programmu var iepazītes mājas lapā

Turpinot jau ar pirmo festivālu aizsākto tradīciju, arī šogad festivāla laikā Durbē tiks demonstrētas īpaši izvēlētas filmas, kuras par brīvu apmeklēt varēs ikviens interesents. Berlīnes īsfilmu festivāla “My Europe” filmu programma ietver īsfilmas par ikdienas sadzīvi un sabiedriski politiskajiem jautājumiem, ar kuriem sastopas iedzīvotāji Turcijā, Vācijā, Latvijā, Somijā, Polijā, Francijā un citviet. Tās stāsta par cilvēku sadzīvošanu dažādās kultūrās, par tradīcijām, cilvēku raksturiem, cerībām un dzīves pavērsienu īpatnībām. 

Festivāls “Zemlika” Durbē notiks jau trešo reizi. Izvēlētais festivāla norises laiks – pēdējā oktobra nedēļas nogale – sakrīt ar laiku, ko vietām uzskatīja par veļu laika jeb zemlikas beigām.

Komentāri (27)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu