Atklāta Rudens Rīgas restorānu nedēļu • IR.lv

Atklāta Rudens Rīgas restorānu nedēļu

29
Foto Edija Pālens, LETA

Visu nedēļu daudzi Rīgas restorāni piedāvās īpašu trīs ēdienu maltīti no Latvijas lauku labumiem

Šorīt Rīgas restorānā “Kaļķu vārti” atklāta Rudens Rīgas restorānu nedēļu, raksta aģentūra LETA.

Rīgas restorānu nedēļa norisināsies no 14.oktobra līdz 20.oktobrim Rīgā. Tās laikā labākie Rīgas restorāni piedāvās īpašu trīs ēdienu maltīti, kurā iekļauti rudenīgi Latvijas lauku labumi un meža veltes. Rīgas restorānu nedēļā būs iespējams nobaudīt tādus īpašus ēdienus kā truša stilba cepetis, medījuma ragū pīrāgs, sautēta vērša gaļa, smiltsērkšķu ābolu zupa un daudzus citus. 

Rudens Rīgas restorānu nedēļā piedalīsies 21 Rīgas restorāns, kas saviem apmeklētājiem piedāvās trīs ēdienu maltīti par īpaši pievilcīgu cenu – 10,50 latiem (15 eiro). Šajā sezonā dalību restorānu nedēļā apstiprinājuši “Trīs pavāru restorāns. Tam labam būs augt”, “Aleks”, “Ambiente”, “Avalon”, “Bibliotēka Nr.1”, “Benjamiņš”, “Bergs”, “Burkāns”, “Dārzs”, “Elements”, “HE’s”, “Kaļķu vārti”, “La Boheme”, “Le Dome”, “Lido”, “Olive Oil Trading Co”, “Ostas Skati”, “Tinto”, “Valtera restorāns” un “Zaļais Maksis”. 

Rīgas restorānu nedēļa tiek organizēta projekta “Gaumīgi garšīgā galvaspilsēta Rīga” īstenošanas laikā, un katru sezonu tā ir šī projekta svarīgākais notikums. “Gaumīgi garšīgā galvaspilsēta Rīga” ir projekts, kuru īsteno “Live Rīga” sadarbībā ar Latvijas Pavāru klubu ar mērķi meklēt un atrast īsto un patieso Rīgas garšu.

Komentāri (29)

Lai pievienotu komentāru, vai ienāc ar:

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu