Urbanoviča Dakāra • IR.lv

Urbanoviča Dakāra

62
Saeimas deputātam Jānim Urbanovičam (SC) persona bez skaidriem naudas ieguves avotiem regulāri aizdodot vismaz 80 tūkstošus eiro vērtu "Range Rover" luksusa automašīnu, ziņo portāls "Pietiek.com".
Māris Bišofs

Komentāri (62)

buchamona 29.01.2013. 10.38

SC elektorāta acīs šim faktam nebūs nekādas nozīmes. Urbanovičs ir cīnītājs pret fašisma atdzimšanu Latvijā, pret krievvalodīgo diskrimināciju, par labu kaimiņattiecību veidošanu ar Krieviju utt, un šādam cilvēkam viena otra nenozīmīga vājība tiek piedota :)

+17
-2
Atbildēt

12

    Egitazz > buchamona 29.01.2013. 12.56

    rinķī apkārt
    bet vai tad es teicu, ka viņš ir krievs?
    tikai to, ka kāpēc krieviem jānosoda savs latvietis, ja citās partijās darbojas tādi paši latvieši?

    mūsu gadījumā valoda un ideoloģija sakrīt gandrīz 100%

    0
    -10
    Atbildēt

    0

    Egitazz > buchamona 29.01.2013. 14.23

    rinķī apkārt

    te mēs atkal atgriežamies pie vecas tēmas “un kāpēc viņiem tādiem nebūtu, ja viss tika darīts, lai viņus par tādiem padarītu”.

    Vai tiešam Tu esi pārliecināts, ka lojalitāti var stiprināt 5 gadu turēšana neziņā un pēc tam visādu ierobežojumu (naturalizācijas logi) likšana?
    Par putinistu es Tev atbildēju jau iepriekš.

    +1
    -8
    Atbildēt

    0

    Egitazz > buchamona 29.01.2013. 12.36

    tieši tā, jo ne ar ko nav sliktāks par dažiem labiem latviešiem politiķiem. Nav labāks, bet nav arī sliktāks.

    +2
    -7
    Atbildēt

    0

    Egitazz > buchamona 29.01.2013. 14.28

    betijacelmale

    во-первых, ваша логика и прочтение удивляет. Под “в нашем случае” имелась ввиду Латвия.
    Во-вторых, тогда уж расширьте вашу логику на NA, которые открыто национально ориентированы и требуют принять латышскость, т.е. стать латышами, в отличие от ЦС, который никогда не говорил, что его избиратель должен принять русскость.

    Ну а так как ЦС не призывал никогда к принятию русскости, ваша логика только на NA соотносится, отсюда делаем вывод, что вы считаете NA нацистской:) Именно ведь вы в своем примере провели параллель “раз национальный, значит нацист”
    Забавно будет увидеть реакцию от поддерживающих NA на ваши выводы:))

    +4
    -7
    Atbildēt

    0

    Egitazz > buchamona 29.01.2013. 17.02

    betijacelmale
    Если вам во фразе “mūsu gadījumā valoda un ideoloģija sakrīt gandrīz 100%” КАЖЕТСЯ, что я говорю об СЦ, то креститесь. Я еще раз поясню, что речь шла о Латвии, где деление по языку и идеологии почти на 100% совпадает.

    А латышский образ жизни это как, как выражается? Читать только латышские книги, смотреть только латышские фильмы и дома по-латышски говорить?

    +3
    -5
    Atbildēt

    0

    Ligita Melece > buchamona 30.01.2013. 01.31

    Ja viņš, Urbanovičs, būtu cīnītājs pret fašisma atdzimšanu Krievijā, cepuri nost!! Bet viņš tikai turpina padomju korumpcijas senās tradīcijas! Cīnīties pret latviešu fašistiem ir ļoti viegli, bet pret Krievijas fašistiem ir grūtāki. Lielā mašīnā bez lielas algas nav iespējams??? Bet U. Kungam tas to ir??? Kur ir tiesneši? Kur ir policisti? Snauž? Un par to samaksā sabiedrības trūcīgākie cilvēki!! Tiem kam nav ko ēst…..

    +1
    0
    Atbildēt

    0

    Sleepwalker > buchamona 29.01.2013. 20.24

    Runāt visur un vienmēr, kolpant, un arī rakstīt, arī šeit, TIKAI LATVISKI!
    Tālākie Tavi komentāri vienkārši būs lieki un nevienam nevajadzīgi!

    +5
    0
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > buchamona 29.01.2013. 15.15

    Kolonist-okupant, lai kā tu tagad mēģini norobežoties no tevis rakstītā , tev tas slikti sanāk. Tas esi tu, kas rakstīji, ka SC valoda un ideoloģija sakrīt. Kas attiecas uz uzskatiem, ka Latvijā valodai, kultūrai, dzīvesveidam ir jābūt latviskiem, kādas šaubas? Šeit tak ir Latvija. Saprotu, ka daudziem gribas, lai būtu pretlatviska, un tie pat to mēģina realizēt. Milzīga mūsu iecietība ir patiešām neizmērojama un vieglprātīga.

    +10
    -3
    Atbildēt

    0

    buchamona > buchamona 29.01.2013. 13.04

    kolplant. kāpēc krieviem jānosoda savs latvietis…+++ nu, pēc šitā iznāk, ka Judins, vai Gaļina Fils latviešu krievi :) Tāpēc jau es saku, ka ideoloģija ir tā, kas šķeļ Latvijas sabiedrību.

    Redz, ko Gaļina Fils raksta par šādu domāšanu:
    “…Apmēram puse no visiem iedzīvotājiem ir tie, kurus Krievija sauc par tautiešiem, un šo cilvēku mentalitāte kopš Padomju Savienības laikiem daudz nav mainījusies.

    Pat jauniešiem, kuri dzimuši jau pēc padomju impērijas sabrukuma. Tā ir visīstākā Putina varas piektā kolonna Latvijā…” Autore gan pārspīlē – nebūt ne puse Latvijas iedzīvotāju ir putinisti. Cik SC ir vietas Saeimā? Piemirsu :)

    http://la.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=371609:liekulbas-laukums&catid=93:la-komentri&Itemid=440

    Rakstu var izlasīt arī krieviski http://www.echo.msk.ru/blog/galafil/991914-echo/

    +9
    -1
    Atbildēt

    0

    buchamona > buchamona 29.01.2013. 12.53

    kolpant,.Urbanovičs Jānis ir latvietis. :) Šī Tava “pārteikšanās” ir mūsu vakardienas sarunas turpinājums, kad teicu, ka Latvijas sabiedrību galveno kārt šķeļ ideoloģija, nevis valoda, bet Tu šai patiesībai pretojies – klupdams, krizdams :))

    +10
    -1
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > buchamona 29.01.2013. 13.21

    “mūsu gadījumā valoda un ideoloģija sakrīt gandrīz 100%”
    Kolonist-okupant, ja tu uzskati, ka uz krievvalodīgo vēlētāju orientētas partijas, SC ideoloģijai ir “gandrīz simtprocentīga sakritība ar valodu” – tas ir ideoloģija ir nacionāli krieviska, tad jau to partiju var droši saukt par nacistisku un partijas biedrus par nacistiem?
    :D

    +11
    -1
    Atbildēt

    0

    dace_ampermane > buchamona 29.01.2013. 10.45

    rinķī apkārt

    Jā gan, ja Urbanovičs kā piedzēries krievu biznesmenis piekautu stjuardesi lidojumā uz Turciju, tad viņa popularitāte krieviski balsojušo vidū vienalga paceltos.
    Vai redzējāt [tas visiem] Žiranovski Ukrainā apmētātu ar skābiem kāpostiem?

    +14
    -1
    Atbildēt

    0

andris902 29.01.2013. 19.10

…nebiju pievērsusi uzmanību SC reklāmām, bet vienvakar tomēr tās noskatījos – tik sirsnīgi vēl nebiju smējusies = Ušakovs ir liels komiķis, talants!….paziņojot, ka rīdzinieku nauda tiks ieguldīta ar vislielāko profesionalitāti un atbildību – Ušakovs noturējās nesmējies….kur vēl lielāku profesionalitāti un atbildību iedomāties, kā rīdzinieku miljonu ieguldīšanu valūtas maiņas punktos, ātro kredītu kantoros un krievu bankās!….un viņš svinīgi sola – tā turpinās!….eh, talants!…. :)

+14
-1
Atbildēt

0

ligakalnina 29.01.2013. 11.11

Par to būtu jāinteresējas KNAB vai citām dr. struktūrām, ja tas netiek darīts,bet, tā vietā KNAB nodarbojas ar bezjēdzīgu Grendes komandējuma pārbaudi, tas ir galīgi garām.
Jājautā, kāpēc Saeimas ētikas komisija par to neinteresējas, vai jebkura valdības partija?
Politiķis nav privātpersona, kurš var saņemt dāvanas no jebkura, un nevienam par to nav nekāda daļa, politiķim tāpat vien neviens neko nedāvina, un politiķis tādas dāvanas vispār nedrīkst pieņemt, uzreiz rodas aizdomas par politisku korupciju, vismaz, tā pieņemts domāt civilizētās valstīs,un tas ir jāizmeklē un jānoskaidro, kas un par kādiem pakalpojumiem Urbanovicu apdāvina.

+16
-3
Atbildēt

23

    ligakalnina > ligakalnina 29.01.2013. 17.22

    Viss atstāj savas pēdas, nu un, tas tikai bagātina valodu, pēc manām domām, pēc Druvietes domām, protams, nē, visiem jārunā kā runāja gadus 200 atpakaļ, tur jau ir tas viņas konservatisms.

    +5
    -8
    Atbildēt

    0

    Egitazz > ligakalnina 29.01.2013. 12.46

    betijacelmale
    Видите ли, KNAB дает юридическую оценку. Которая не всегда одно и то же с юридической. Поэтому и в случае с Гренде и в случае с Урбановичем KNAB может дать одинаковые оценки “юридические нарушения не обнаружены”.
    А в случае с Урбановичем еще проще- трудно доказать, в какой момент за рулем был именно он. Машина не его. Откуда деньги на машину у одолжившего – не дело Урбановича спрашивать. Остается только этическая оценка произошедшего.

    +4
    -7
    Atbildēt

    0

    Egitazz > ligakalnina 29.01.2013. 14.33

    betijacelmale
    ах да, какое преступление, опечатка, вместо “этическую” написал снова “юридическую”. Вы заработали еще один плюсик в доказывании своей латышскости:) ЧТо касается количество, боюсь, мне до количества вашего доказывания латышскости еще ой как далеко:).
    Кстати, “по-русски” пишется через дефиз.

    +5
    -8
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > ligakalnina 29.01.2013. 15.11

    Vispār, es nemainīju tekstu, izlasījis atbildi, reizēm daru to pirms atbildes.
    Bet, viss tavs aposūdzošais un pamācošais tonis, un nevēlēšanās nodalīt būtiskas lietas no nebūtiskām, man atgādina kādu padomju laiku partijas funkcionāru, ko man bija gadījies pazīt, un kurš nemitīgi gribēja pamācīt kolhozu priekšsēdētājus, kad tiem jāsēj, un kad tiem jāpļauj.

    +5
    -5
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > ligakalnina 29.01.2013. 14.54

    Dzeri, atkal man tev jāaizrāda, ka nav labi mainīt tekstu pēc tam, kad esi izlasījis, atbildi. Bet kuru tad no tiem, kas tevi un “tavu neātkārtojamo individualitāti” pazīsts, pārsteidz tas, ka tev visi (arī netīrie) līdzekļi ir labi, lai “sausam no ūdens izietu”.

    +4
    -4
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > ligakalnina 29.01.2013. 13.30

    Paldies par komplimentu att. uz manu diskusiju mākslu, mācies, Betij, kamēr es vēl dzīvs un esmu Irā ( joks).
    Un par to “iet” jau rakstīju – visu mūžu tā esmu runājis, un tā arī turpināšu, vērtē to kā manas neatkārtojamās individualitātes izpausmi, un mazāk domā par gramatiku, vairāk par uzrakstītā jēgu, vismaz, es tā daru.

    +6
    -6
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > ligakalnina 29.01.2013. 15.45

    Bet, es nemeklēju gramatiskās kļūdas viņu tekstos, to taču tu man nevari “piešūt”?
    Viena lieta, runāt pēc būtības, kaut nepolitkorekti, kas, principā, normāli, emocijas tikai atdzīvina diskusiju, cita lieta – kasīties par lietām, kurām nav nekāda sakara ar tēmu.

    +5
    -5
    Atbildēt

    0

    Andris > ligakalnina 29.01.2013. 20.43

    Ja jau šeit ir izvērsusies diskusija par kr. gramatiku, tad piebildīšu arī es, ka “не взирая” пишется слитно.

    +1
    -1
    Atbildēt

    0

    andris902 > ligakalnina 29.01.2013. 18.06

    …Dzeri, tiešām – kur Tava humora izjūta?… :)

    …šeit cilvēks atradis savu nišu kā izpausties – norādot uz nepareizajiem latviešiem, kā pareizi izteikties, ko un kā domāt un par ko domāt….katram savs – cits tam izmanto savu tautību, cits patriotismu, cits vēl kaut ko atradīs….tas viss jāuztver ar smaidu…. :)

    +6
    -6
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > ligakalnina 29.01.2013. 13.04

    колонист-оккупант. Вы и по русски пишете несуразно – “Видите ли, KNAB дает юридическую оценку. Которая не всегда одно и то же с юридической.”
    Некачественно работаете, халтурите, количество у вас сильно превышает качество. Боюсь, заказчик не будет удовлетворён.:D

    +4
    -4
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > ligakalnina 29.01.2013. 15.22

    Dīvaini, dzeri, ka tu, kas visus citādi domājošus raksturo, kā stulbus, infantīlus, nespējīgus skatīt lietas dziļumā un kopsakarībās… (trūkstošo papildini pats), tik ļoti uztraucies un aizsargājoties, atkal jau karini birkas, ja kāds “uzdrošinās” vērtēt tevi un tavus izteicienus.
    Kur pazūd tava humora izjūta tanī brīdī?:))

    +5
    -4
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > ligakalnina 29.01.2013. 16.03

    Dzeri, tas, uz ko tev aizrādīju, nav gramatiskas kļūdas. Tie ir rusicismi, rusifikācijas pēdas. Politikas, kas atstāja dziļas pēdas cilvēku valodā un galvās. Tiešām nezināji?
    Aizdodos.

    +7
    -6
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > ligakalnina 29.01.2013. 14.42

    Betija, tev kaut kas nav labi ar humora izjūtu, viss tas mans komentārs nebija sevišķi nopietns, nu neņem taču tik ļoti galvā to politiku un gramatiku, man cilvēku politiskā pārliecība un gramatikas perfektas zināšanas galīgi nav galvenie kritēriji cilvēku vērtēšanā, tev to pašu iesaku, vissliktākās lietas darījuši taisni zvērīgi nopietni “patrioti” un cilvēki bez humora izjūtas.

    +5
    -4
    Atbildēt

    0

    Egitazz > ligakalnina 29.01.2013. 12.35

    Pietiek.com jau nosūtīja pieprasījumu uz KNAB. Tas arī par to, ka kāds teica, ka pietiek.com ir īpaši labvēlīgs pret SC

    +2
    -1
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > ligakalnina 29.01.2013. 13.10

    Dzeri, tev tā runa “iet”, “iet” un beigās “aiziet” tik ļoti šķērsām, ka bieži runā pats sev pretī. Bet tu meistarīgi “izej” no situācijas. Tava spēja reiz rakstīto apgriezt no galvas atpakaļ uz kājām un atkal otrādi ir nostrādāta līdz visaugstākam līmenim. Kā jau rakstīju – filigrāni.

    +7
    -5
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > ligakalnina 29.01.2013. 13.36

    Tas nebija kompliments, tikai fakta konstatācija. Un nedomāju, ka tas fakts raksturo tevi no pozitīvās puses.:(

    +7
    -4
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > ligakalnina 29.01.2013. 12.13

    dzeri, te tev tikai viens: “patriote” Grende ne ar ko neatšķiras no “nodevēja” Zatlera sievas, abas vieno tieksme uz “haļavu”, tāpēc blēdīgi sovoki gan viena, gan otra.”
    Tur bija vēl. gribi, ielikšu?

    +8
    -5
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > ligakalnina 29.01.2013. 11.58

    Dzeri, kas tad nu? Nu tev pēkšņi Grendes noēšana ir kļuvusi bezjēdzīga? Cik atceros tavus komentārus par šo tēmu, tu biji tieši pretējās domās. Stingri nosodīji ministri. Vai atkal personības dalīšanās pazīmes?
    Riņķī apkārt, kā tu domā, vai IRs publicēs KNAB atzinumu, ja tas neatradīs interešu konflikta pazīmes Grendes Austrālijas komandējuma sakarā? Un vai to daudzo rakstu autori, kas bija publicēti gan žurnālā, gan portālā par šo tēmu, izteiks kaut vismazāko nožēlu un atzīs, ka kļūdījušies? Es tam neticu.

    +11
    -6
    Atbildēt

    0

    ievuliitis > ligakalnina 29.01.2013. 15.03

    Kolonist-okupants, paldies par atgādinājumu par pareizrakstību. Atzīstos, reti iznāk praktizēties, piemirstas. Kas attiecas uz rakstītā jēgu, tad tas jau esat jūs, kas par visām varītēm gribat sadalīt cilvēkus krieviskos un latviskos (kā jau tas pie nacistiem pieņemts), tas esat jūs, kas GRIB pretnostatīt krievus latviešiem un latviešus krieviem. Skaidrs, ka mana nelatvietes persona šinī pretnostatījumā jums ir milzīgs traucēklis.

    +8
    -3
    Atbildēt

    0

    buchamona > ligakalnina 29.01.2013. 12.07

    Betij :) Es arī neticu, bet tomēr ceru sagaidīt :))

    +6
    0
    Atbildēt

    0

    Sandris Maziks > ligakalnina 29.01.2013. 11.56

    rinķī apkārt
    “Tie, kuri mēslus lēja, ja viņu vārdi neapstiprināsies, varbūt uz mirkli iekšēji nokaunēsies.”

    Neviens kuces bērns nemaitā gaisu, lai par to kaunētos.

    +6
    0
    Atbildēt

    0

    ligakalnina > ligakalnina 29.01.2013. 13.03

    betija – man pilnīgi vienalga, vai Grende, vai Urbanovics, nepatīk ne viens, ne otrs, vai pat Zaķis vai Zatlers, savulaik pats rakstīju par to viņa un Lilitas kopīgo biznesu traumās, bet, ne par to runa, iet runa par, vismaz, ētikas pārkāpumiem, un nav svarīgi, kurš tas ir.
    Bet, ja ar Grendi, īstenībā, viss jau noskaidrots, neko vairāk, par ētiku, tur neatradīs,un tur KNAB, faktiski, nav ko darīt, tad ar Urbanovicu ir pavisam cita situācija, vismaz, cik es no tā saprotu.

    +9
    -2
    Atbildēt

    0

    buchamona > ligakalnina 29.01.2013. 11.24

    dzeri. KNAB Grendi “pēta” uz Lapsas iesnieguma pamata. Par Urbanoviču, acīm redzot, nav kas uzraksta :)http://nra.lv/latvija/politika/87004-knab-ieinteresejis-jaunzemes-grendes-komandejums-uz-australiju.htm

    Es neteiktu, ka KNAB izmeklēšana saistībā ar Grendes komandējumu ir bezjēdzīga nodarbošanās. Ministre sava komandējuma dēļ tika izvazāta pa visiem mēsliem kā grīdas lupata. Tagad, pēc KNAB rezultātu publicēšanas, varbūt pienāks brīdis, kad vajadzēs sākt atbildēt par saviem vārdiem, jeb darbībām – vai nu Grendei, jeb tiem, kas pār viņas galvu savus mēslus lēja. Tie, kuri mēslus lēja, ja viņu vārdi neapstiprināsies, varbūt uz mirkli iekšēji nokaunēsies. Arī tas būtu daudz :)

    +14
    -1
    Atbildēt

    0

@

Komentāri nav iespējoti šim rakstam

Saņem svarīgākās ziņas katru darba dienas rītu